Telefon, conectare, cadou şi nu numai…

Moldcell porneşte în marea călătorie din vara aceasta. E adevărat că e departe de a o califica drept o calătorie în jurul lumii, dar e sigur una care promite să lase numeroase amintiri plăcute tuturor. Asta pentru că nu ne mutăm doar în intenţia de a vedea lumea, ci ne mutăm ca să ne facem noi prieteni şi parteneri de durată.

Astfel, incepând cu 1 iunie vă dăm întâlnire săptamânal în următoarele oraşe: Anenii Noi, Briceni, Călăraşi, Cantemir, Căuşeni, Ceadâr Lunga, Cimişlia, Comrat, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Lipcani, Ocniţa, Orhei, Râşcani, Soroca, Strîşeni, Taraclia, Teleneşti, Ungheni şi Vulcăneşti.

Începând cu data sus menţionată şi până pe 13 septembrie, vom vizita câte 2 regiuni săptămânal pentru a organiza o campanie de vânzare de telefoane la preţuri reduse şi o tombolă de premii preţioase. Oferta propriu-zisă presupune procurarea unui telefon mobil Nokia 1208 la preţ de numai 25 u.c. şi primirea unei conectări Alocard gratuite.

NOKIA 1208:

General GSM 900/1800
Dimensiuni 102 x 44.1 x 17.5 mm
Greutate 77 gr.
Ecran 96x68 pixels, 65000 culori
Baterie Standard, Li-Ion, aşteptare - 367 ore, convorbire - 7 ore
Vibraţie +
Cameră -
Mesagerie SMS, T9 text
Posibilităţi Organiser, alarmă, calendar, jocuri

În afară de aceasta, în fiecare sâmbătă se va organiza o extragere de premii în care vor participa toate cupoanele completate la procurarea unui produs Moldcell în reprezentanţa din oraşul respectiv. Printre premii se numară: biciclete, geantă frigorifică, modeme 3G, cartele de reâncărcare etc. 

Deci, cea mai fierbinte ofertă a acestei veri deja te aşteaptă. Rămâi pe fir şi noi te vom anunţa săptămânal care este destinaţia noastră şi unde ne găseşti.

Avantajul şi mai mare al regiunilor vizitate în prima luna constă în faptul că toate pachetele Alocard oferite gratuit şi activate până la sfârşitul lunii iunie participă în campania Sarbătorim fiecare zi! Asta ca să te bucuri tocmai pâna la vara viitoare.
     
Săptămâna aceasta ne vedem în Orhei şi Taraclia. Pe curând! 

* Telefoanele sunt disponibile în limita stocului, persoanelor de peste 18 ani. O unitate convenţională este echivalentă cu 1 euro. Plata se va efectua în lei moldoveneşti la cursul oficial de schimb al BNM la data plăţii.