Vizitează Casa „Fabricii de Staruri”!

Cât de bine cunoşti industria muzicală şi istoria proiectului „Fabrica de Staruri”? Pune-ţi cunoştinţele la încercare şi câştigă un premiu special – o vizită în Casa „Fabricii de Staruri”! Moldcell îţi oferă şansa unică să vezi cum îşi petrec ziua participanţii, să asişti la ora de canto sau coregrafie şi chiar să le dai un sfat bun înainte de concert.

Încearcă-ţi norocul chiar acum! Participă în concurs, răspunde la întrebări, acumulează cât mai multe puncte şi câştigă o vizită în Casa de Staruri. Tot ce trebuie să faci e să expediezi un SMS fără text sau să suni la numărul 90070. În cadrul concursului, vei primi, câte una, întrebările cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Ai doar 2 încercări de a răspunde corect. Pentru răspunsul corect din prima încercare, vei primi 5 puncte, din a doua – 3 puncte. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază un SMS cu textul „Next” sau alege această opţiune din meniul interactiv. Pentru a verifica numărul punctelor acumulate, expediază un SMS fără text la acelaşi număr. Costul unui minut de apel/SMS la numărul 90070 este de 8 lei, TVA inclus.

Numărul cât mai mare al răspunsurilor corecte îţi poate aduce lunar o invitaţie în Casa de Staruri. Dacă nu vei reuşi să câştigi în prima etapă a concursului, nu te întrista! Punctele pentru răspunsurile expediate după încheierea unei etape se vor calcula în etapa următoare. Urmăreşte Fabrica de Staruri, răspunde la întrebări şi câştigă!