Un nou concurs SMS - „Cunoştinţe maximale”

Compania Moldcell, în parteneriat cu „Optimtel” SRL şi „Maximum” SRL, invită toţi amatorii de jocuri intelectuale să-şi testeze cunoştinţele într-un nou concurs SMS. Pune-ţi enciclopedismul la încercare: răspunde la întrebări, acumulează puncte şi câştigă unul dintre premiile concursului: un televizor LCD 32" Samsung pentru locul I, un notebook Hewlett Packard – locul II, un telefon mobil Samsung GT – locul III sau un player MP3 Intenso FunBox Portable pentru locurile IV - X. Participă şi demonstrează lumii întregi că intelectul poate aduce venituri!

Pentru a începe concursul, expediază un SMS fără text la numărul scurt 4060 şi selectează limba, în care vrei să primeşti întrebările. În scurt timp, vei primi câte o întrebare cu 3 variante de răspuns fiecare, dintre care unul singur este corect. Alege varianta corectă şi expediază un SMS cu numărul acesteia la 4060.

Exemplu:

„Ce este Symbian?”

1. Sistem de operare
2. Animal
3. Marcă de maşini

Varianta corectă de răspuns este 1 – cifră, care va fi expediată la numărul scurt al concursului.

În cazul răspunsului corect, vei primi un SMS cu numărul de puncte acumulate; în cazul răspunsului incorect – o notificare asupra acestui fapt şi următoarea întrebare. Timpul de expediere a răspunsului este limitat doar de perioada de desfăşurare a concursului – 26 octombrie 2011.

Costul unui SMS expediat la numărul 4060 este de 5,00 lei (TVA inclus). Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului pe www.kaifon.md. Mult succes!