Un nou concurs SMS - „O primăvară pentru doi”

Câştigă o călătorie de vis în Egipt sau unul din 3 telefoane Samsung GT-C3222! Pentru aceasta, e necesar doar să demonstrezi cât de bine cunoşti sărbătorile şi tradiţiile de primăvară şi să ai o mare dorinţă de a câştiga.

Pentru a intra în competiţie, expediază un SMS fără text la numărul scurt 4060 până la 12 martie 2012 şi selectează limba în care vrei să primeşti întrebările. Pentru a răspunde la întrebare, vei expedia la acelaşi număr cifra corespunzătoare variantei corecte. Dacă ai răspuns corect, vei primi un SMS cu punctajul acumulat, iar în cazul unui răspuns incorect – o notificare SMS şi următoarea întrebare. Timpul de răspuns este limitat doar de durata concursului. Costul unui SMS expediat la numărul 4060 constituie 5 lei (TVA inclus).

Expediază cât mai multe răspunsuri corecte, acumulează puncte şi câştigă o vacanţă de 7 zile pe malul Mării Roşii sau un smarthpone modern pentru două carduri SIM! În finalul concursului vor fi premiaţi primii patru participanţi, care au acumulat cel mai mare număr de puncte – locul 1 va beneficia de călătorie, următoarele 3 – de câte un smartphone Samusng GT-C3222.

Concursul este organizat în parteneriat cu „Optimtel” SRL. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului pe situl www.kaifon.md.