TV mobil nelimitat la doar 5 lei

Cu Moldcell vacanţa de vară e şi mai interesantă! Fii la curent cu toate ştirile şi urmăreşte emisiunile preferate direct din telefon, oricât doreşti, pentru că noi îţi oferim TV mobil nelimitat, la doar 5 lei până pe 6 septembrie.

Ia telefonul mobil cu tine oriunde vrei şi petrece timpul liber vesel, cu postul TV preferat, pentru că acum ai o alegere mai mare:

Moldova 1 Pro TV Jurnal TV Publika TV Euro TV
RBK Muz TV UTV National TV N24

Pentru a activa opţiunea, formează *222*7#ok, apoi intră pe wap.moldcell.md pentru a viziona oricare dintre posturile de mai sus.

Toate posturile se transmit în regim online, aşa că memoria telefonului tău rămâne liberă. Mai mult decât atât, nu vei pierde niciun apel, pentru că toate apelurile de intrare vor întrerupe automat vizionarea.

Serviciul e furnizat în parteneriat cu Sun Communications. Utilizarea serviciului este posibilă doar de pe un telefon mobil cu un player video instalat şi setările GPRS activate. În cazul altor pachete TV mobil active concomitent cu oferta TV mobil nelimitat, în perioada promoţională utilizatorii Cartelă Moldcell vor utiliza întâi minutele incluse în opţiunea TV mobil nelimitat, iar utilizatorii Abonament Moldcell vor putea beneficia de această ofertă doar după expirarea pachetului la preţ standard. Serviciul nu este valabil pentru iOS şi Android.