Telefon pentru muuuultă comunicare…

Dacă preferi să suni şi să primeşti apeluri, mai mult decât să navighezi pe web din telefon sau să faci poze, ai nevoie de un telefon simplu, care să reziste mult fără reîncărcarea bateriei. Alege Samsung GT-E 1230 la 1 leu şi primeşte tot de ce ai nevoie pentru o comunicare durabilă şi avantajoasă: 30 minute naţionale şi 30 minute în reţea lunar, timp de 1 an.

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • conectează-te/migrează la Abonament Moldcell Flexibil,
  • semnează anexa adiţională şi/sau Contractul de abonament pe 12 luni şi
  • achită 90 lei lunar pe durata perioadei contractuale.

Avantaj special:
Pe perioada ofertei şi după epuizarea minutelor incluse, suni la 1 leu/min în reţea şi în afara ei. Restul serviciilor vor fi tarifate conform Ofertei de preţuri pentru Abonament Moldcell Flexibil.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonaţii fără datorii faţă de Operator. Reducerile oferite sunt valabile până la sfârşitul lunii în care au fost acordate. Abonaţii, care au fost conectaţi în alte campanii promoţionale cu plată obligatorie în avans, pot beneficia de prezenta ofertă doar la conectarea cu un număr nou. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în promoţie. În cazul rezilierii anexei înainte de termenul stabilit, abonatul va achita o compensare. După expirarea ofertei, abonatul va beneficia de condiţiile standard ale Abonament Moldcell Flexibil.