Tarif internațional – 1 leu pe minut

Dacă ai rude, cunoștințe și oameni dragi peste hotare, nu rata oferta „Apeluri internaţionale” creată special pentru regiunea ta!

Sună peste hotare cu 1 leu pe minut în cele mai populare destinaţii: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, România, Italia, Germania, Grecia, Portugalia, Cehia, Polonia, Franța, Lituania, Cipru, Austria şi Belgia!

Pentru a putea suna cu 1 leu pe minut, trimite un SMS fără text la numărul 2288 și, la doar 5 lei lunar, vei primi 100 de minute, pentru 30 de zile. Oferta se va prelungi automat, la expirarea acestui termen, pentru următoarele 30 zile. Periodicitatea activării ofertei – o dată la 30 zile.

Oferta este valabilă pentru Cartelă Moldcell şi poate fi activată oriunde te afli, dar tariful special va fi disponibil doar pentru apelurile internaționale efectuate din regiunea ta. Dacă ai opțiunea  activată, dar apelul va fi efectuat dintr-o altă regiune, apelurile  vor fi tarifate standard, la fel ca şi în cazul apelurilor prin IP sau satelit, sau după ce consumi cele 100 de minute. Prioritatea în utilizarea ofertelor este: Pachete cu minute internaţionale incluse, Oferta regională şi Destinaţia preferată.

Pentru dezactivare, expediază un SMS cu orice conţinut la 8822, gratuit.

Momentan, oferta este valabilă în Soroca, Edineţ, Briceni, Donduşeni, Drochia, Făleşti, Floreşti, Glodeni, Ocniţa, Râşcani, Sângerei. Pentru că ne gândim la tine, lista de regiuni este în permanentă completare. Ca să afli dacă poţi beneficia de ofertă în regiunea ta, sună la 2288 (gratuit din reţeaua Moldcell).

Veștile bune nu se termină aici!

Reîncarcă contul tău Cartelă cu minim 70 lei (dintr-o singură reîncărcare) şi primeşte 1000 minute în reţea pentru 30 zile. Detalii aici