Proiectul „Aici Moldcell”, lansat la ULIM

La o lună după inaugurarea zonei de recreare şi comunicare „Aici Moldcell” la Universitatea „B. P. Hasdeu” din oraşul Cahul, operatorul de telefonie mobilă Moldcell extinde aria beneficiarilor proiectului la ULIM.

Universitatea Liberă Internaţională din Moldova devine a patra instituţie de învăţământ superior din ţară care beneficiază de reducerea de 50% la comunicarea în reţea. Lansarea proiectului special „Aici Moldcell” a avut loc pe data de 25 martie în cadrul unui eveniment special cu participarea rectorului ULIM, academicianul Andrei Galben şi a directorului general Moldcell, Chiril Gaburici.

Proiectul „Aici Moldcell” presupune stabilirea şi amenajarea unor zone speciale în perimetrul cărora clienţii operatorului, indiferent de planul tarifar utilizat, beneficiază de posibilitatea să comunice în reţea cu reducere de 50%. Acest tarif este aplicat asupra tuturor apelurilor în reţea, inclusiv asupra celor care deja beneficiază de reduceri. Dacă abonatul începe convorbirea în zona Moldcell, iar pe parcurs se deplasează în afara acestei zone, reducerea va fi aplicată pe durata întregului apel.

În incinta ULIM, reducerea de 50% la comunicarea în reţea este disponibilă pentru abonaţii Moldcell în scuarul din faţa universităţii, holul de la parter, curtea interioară şi coridoarele etajelor 1, 2 şi 3 din perimetrul curţii interioare. 

  • Director General Moldcell, Chiril Gaburici: „Suntem mândri de ritmul alert în care se dezvoltă comunitatea beneficiarilor „Aici Moldcell”: timp de 7 luni, am reuşit să acoperim trei universităţi prestigioase din Chişinău şi una în teritoriu, iar numărul tinerilor care utilizează în prezent reducerea de 50 % la comunicare în reţea ajunge la 40 000. Personal, îmi face plăcere să constat că tinerii de azi sunt deschişi pentru acumularea cunoştinţelor, se interesează de  tehnologii moderne. Acest lucru ne stimulează să pregătim şi oferim soluţii de comunicare avansate şi accesibile anume tinerilor. „Aici Moldcell” este un proiect unic in Moldova care satisface necesităţile de comunicare a studenţilor, oferindu-le calitate la preţuri reduse.”
  • Rectorul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, Andrei Galben: „Apreciem înalt decizia Moldcell de a inaugura zona de recreare şi comunicare „Aici Moldcell” la ULIM. Este un pas înainte pentru prietenia ce s-a stabilit între instituţiile noastre şi, desigur, o contribuţie semnificativă pentru studenţi şi profesori.”

La inaugurarea „Aici Moldcell”, a participat şi absolventul ULIM Andrian Ţeruş, câştigător al Bursei Moldcell, ediţia 2007 – 2008 şi angajat în departamentul Marketing în cadrul companiei. Andrian a povestit colegilor săi prezenţi la eveniment despre experienţa unică prin care a trecut în calitate de bursier Moldcell şi i-a îndemnat să profite de cât mai multe oportunităţi de dezvoltare profesională.

Amintim că, pe lângă ULIM, zona de recreare şi comunicare „Aici Moldcell” este disponibilă la Academia de Studii Economice, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea „B. P. Haşdeu” (Cahul).

Notă: Printre activităţile companiei Moldcell menite să promoveze businessul social responsabil şi să susţină tânăra generaţie – considerată de operator drept cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei - se numără şi proiectele „Viitorul tău începe astăzi” şi „Bursa Moldcell”. Primul oferă studenţilor workshopuri ţinute de specialiştii Moldcell, iar ”Bursa Moldcell” reprezintă nu doar suport financiar lunar, ci şi training în cadrul companiei, acumulare de cunoştinţe şi formare de abilităţi obţinute prin tutela experţilor operatorului ş.a. În particular, timp de 6  ediţii ale programului, 135 studenţi din Moldova au fost  beneficiari ai Bursei, dintre care 21 sunt angajaţi în cadrul companiei.