Proiectul „Aici Moldcell”, lansat la Cahul

La solicitarea studenţilor şi profesorilor Universităţii de Stat „Bogdan Petriceicu Haşdeu”, compania Moldcell a lansat zona specială „Aici Moldcell” în oraşul Cahul.

După inaugurarea cu succes la Academia de Studii Economice şi Universitatea de Stat din Moldova, o zonă de comunicare şi recreare „Aici Moldcell” a fost deschisă la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din oraşul Cahul, în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe 25 februarie. Astfel, instituţia de învăţământ superior din capitala de sud a ţării devine prima universitate din afara Chişinăului care beneficiază de reducerea de 50% la comunicarea în reţea.
Proiectul „Aici Moldcell” presupune stabilirea şi amenajarea unor zone speciale în perimetrul cărora clienţii operatorului, indiferent de planul tarifar utilizat, beneficiază de posibilitatea să comunice în reţea cu reducere de 50%. Acest tarif este aplicat asupra tuturor apelurilor în reţea, inclusiv asupra celor care deja beneficiază de reduceri. Dacă abonatul începe convorbirea în zona Moldcell, iar pe parcurs se deplasează în afara acestei zone, reducerea va fi aplicată pe durata întregului apel.
În incinta Universităţii de Stat din Cahul, reducerea de 50% la comunicarea în reţea va fi disponibilă pentru abonaţii Moldcell în perimetrul blocului central al instituţiei de învăţământ superior (or. Cahul, str. Victoriei 1). De asemenea, în premieră, tariful special „Aici Moldcell” va putea fi utilizat şi în două cămine studenţeşti aflate în imediata vecinătate a blocului central.

  • Director General Moldcell, Chiril Gaburici: „Încercăm mereu să oferim soluţii de comunicare avantajoase, adaptate posibilităţilor  abonaţilor noştri. Ne-am gândit că proiectul „Aici Moldcell” va fi foarte binevenit pentru studenţii şi cadrele profesorale celor mai importante universităţi din ţară prin comoditate şi preţuri foarte accesibile. Până acum, peste 33 de mii de studenţi din 2 Universităţi prestigioase din capitală se bucură de posibilitatea de a  utiliza  tariful redus. Sunt mândru că, începând de astăzi, încă  peste 2000 de  tineri din zona de sud a ţării se vor alătura comunităţii beneficiarilor „Aici Moldcell”.
  • Rectorul Universităţii de Stat „B. P. Hasdeu”, Andrei Popa: „Considerăm că este de datoria noastră să asigurăm condiţii bune de studiu şi trai  tinerilor care aleg universitatea noastră. De aceea, am solicitat accesul la tariful preferenţial „Aici Moldcell” şi am fost plăcut surprinşi de receptivitatea şi operativitatea echipei Moldcell. Ne onorează faptul că am devenit prima  instituţie de învăţământ superior din afara capitalei unde este disponibil tariful şi primul campus universitar unde studenţii vor putea comunica cu 50% reducere nu numai în incinta Universităţii, dar şi aflându-se în cămin.”

Este de menţionat faptul că, datorită Tarifului regional, pus la dispoziţie de Moldcell în centrele raionale şi zonele rurale, în perimetrul zonei de recreare şi comunicare  utilizatorii „Cartelă Moldcell” vor putea comunica cu până la 30 bani pe minut.

În ziua lansării zonei „Aici Moldcell”,  sute de studenţi au fost prezenţi la eveniment pentru a testa beneficiile de comunicare şi au primit în dar pachete de conectare la serviciile operatorului. 

Notă: Printre activităţile companiei Moldcell menite să promoveze businessul social responsabil şi să susţină tânăra generaţie – considerată de operator drept cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei - se numără şi proiectele „Viitorul tău începe astăzi” şi „Bursa Moldcell”. Primul oferă studenţilor workshop-uri ţinute de specialiştii Moldcell, iar ”Bursa Moldcell” reprezintă nu doar suport financiar lunar, ci şi training în cadrul companiei, acumulare de cunoştinţe şi formare de abilităţi obţinute prin tutela experţilor operatorului ş.a. În particular, timp de 6  ediţii ale programului, 135 studenţi din Moldova au fost  beneficiari ai Bursei, dintre care 21 sunt angajaţi în cadrul companiei.