Petrecem sărbătorile de iarnă împreună!

Uite că am ajuns şi la finele lui 2012… Un an frumos, cu muuulte oferte bogate şi, bineînţeles, multe evenimente ca lumea. Am fost alături la lansarea celui mai rapid Internet – 4G, la Bursa Moldcell, la Noaptea reducerilor, la Hramul Chişinăului, la V1 Challenge, la Ethno Jazz Festival şi la multe alte evenimente frumoase. Ne-am simţit bine împreună şi vrem să o continuăm tot aşa. De aceea, te invităm să ne fii alături şi de sărbători.

Lumea copilăriei
Mica noastră poveste de iarnă trăieşte lângă Moldcell Cafe pe str. Tighina, 55 cu:

  • Roboţelul Android, Super Mario şi Mos Crăciun lângă brad
  • Muzică de sărbătoare
  • Vin fiert şi o gustare caldă

Vino să faci poze cu personajele preferate şi chiar s-o imprimi pe un magnet, ca amintire. Pentru aceasta, expediază un SMS la numărul scurt 1312, la tariful de 30 lei. Iar când magnetul e gata, noi te invităm să-l primeşti. Povestea va dura tocmai până pe 7 ianuarie.

Petrecere în stil disco
În acelaşi ritm alert, vom continua distracţia cu un super party în stil disco la Leogrand Convention Center din Chişinău. Începând cu 22:00, aici vei avea parte de multă muzică bună, alături de DJ Kirpitch (Rusia), DJ Leksy (Riga) şi Legenda anilor ’80 – trupa Manolo Gipsygitanes Gipsy Kings!

Pentru rezervări şi detalii, sună la 078 09 6666 sau intră pe http://2013party.md.

Concert în PMAN
Iar pentru cei, care vor să sărbătorească Revelionul cu cele mai frumoase tradiţii moldoveneşti, alături de toţi locuitorii capitalei, am pregătit un concert extraordinar în PMAN, în parteneriat cu Guvernul Moldovei.

Vom începe cu cetele de urători şi colindători şi vom continua cu un program muzical alături de vedetele naţionale, iar la 22:00, vom determina norocosul care va câştiga 100 000 lei în ediţia specială a Tombolei 2014! După ce găsim norocosul cu 100 000 lei, vom sărbători până în zori, cu un show de artificii cum n-ai mai văzut şi un super Disco din anii ΄80 în interpretarea legendarilor Manolo Gipsygitanes Gipsy Kings!

Să ne auzim de bine în 2013. Şi 2014 ;)