Optimizarea planului tarifar Abonament Flexibil

Compania Moldcell îşi tratează cu respect clienţii, informându-i anticipat despre optimizarea planului tarifar Abonament Flexibil, care intră în vigoare din 10 septembrie 2012. Această optimizare se referă doar la clienţii Abonamentului Flexibil (unul din abonamentele cu plata în avans), care constituie circa 15% din numărul total de abonaţi Moldcell. Astfel, cu scopul de a echilibra costurile apelurilor în cadrul planului tarifar Abonament Flexibil, Moldcell:

  • reduce preţul convorbirilor în afara reţelei cu 38 de bani (de la 1,88 lei/min la 1.50 lei/min pentru primele 100 minute);
  • majorează cu 25 de bani costul convorbirilor în reţea (de la 0,25 lei/min la 0,50 lei/min);
  • oferă convorbiri gratuite cu un Număr drag (1000 minute lunar în reţea);
  • oferă convorbiri reduse cu 50% cu 5 numere preferate;
  • oferă posibilitatea de a activa la dorinţă una din cele 3 opţiuni adiţionale cu minute incluse în reţea.

Această optimizare reduce discrepanţa tarifară dintre tarifele în reţea şi în afara reţelei - de la 1,65 lei la 1 leu. Subliniem că planul tarifar Abonament Flexibil rămâne a fi în continuare cel mai avantajos din ofertele existente.

Planul tarifar Abonament Flexibil a fost lansat în anul 2010, fiind primul pe piaţa din Moldova în cadrul căruia clientul singur îşi poate dirija cheltuielile pentru convorbirile telefonice. Logica tarifată a acestui plan constă în oferirea de maximă flexibilitate şi libertate în comunicare, deoarece preţul scade odată cu creşterea volumului de convorbiri. Astfel, clienţii Moldcell Abonament Flexibil decid de sine stătător cât vor să vorbească şi cât vor achita pentru aceasta.

Suntem siguri că abonaţii noştri vor aprecia acţiunile întreprinse, prin care dorim să oferim soluţii de comunicare cu cel mai bun raport preţ – calitate.