Oferte excepţionale pentru toţi abonaţii Moldcell

Din 15 noiembrie până pe 31 ianuarie ai şi mai multe motive să te bucuri că faci parte din marea familie Moldcell.

Puncte duble de loialitate
Fie că îţi suplineşti contul cu cartele de reîncărcare sau prin terminale electronice, noi îţi dublăm punctele de loialitate pentru orice reîncărcare realizată în această perioadă. Astfel, vei putea schimba punctele acumulate pe şi mai multe servicii şi cadouri de la Moldcell.

Ton de aşteptare gratuit
Sună la 171, 4004 sau 7007 sau accesează www.tonton.md şi bucură-i pe toţi cei care te sună cu o melodie de sărbătoare. Orice categorie alegi, melodia îţi va fi oferită absolut gratuit pentru prima lună de utilizare. Pentru simplitatea ta, tonul de aşteptare va fi prelungit şi taxat automat. Apelul la 4004 şi 7007 se taxează cu 0,25 lei/minut, iar la 171 cu 1,20 lei/minut. 

30% reducere în Roaming
Dor de munte sau de plajă? Acum odihna e şi mai plăcută, pentru că noi îţi oferim 30% reducere în Roaming pentru toate apelurile de intrare şi de ieşire din 12 ţări unde TeliaSonera are operator. Pentru activare este necesar doar să formaţi *222*2#ok şi să activaţi gratuit serviciul. Reducerea nu necesită vreo taxă lunară şi se va aplica din primul minut de convorbiri! 

Oferta este valabilă pentru persoane fizice. Activarea gratuită a tonului de aşteptare este posibilă pentru prima melodie.