Numele recordmanului lunii aprilie este deja cunoscut!

Un număr tot mai mare de abonaţi  îşi încearcă în fiecare lună puterile pentru ca numele lor să fie înscris pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell! Şansa de a deveni recordman o are fiecare abonat fără a depune mare efort. E suficient doar să fii activ şi să comunici cât mai mult fie prin apeluri, mesaje sau alte servicii!

Recordmanul lunii aprilie este Vîrnalovici Evghenii din mun. Chişinău care a vorbit prin intermediul serviciului „Sună şi amuză” 86,53 minute. Astăzi, Evghenii a vizitat Moldcell Cafe şi şi-a ridicat premiul - un telefon modern Samsung I5800!

„Sunt un participant activ în diverse concursuri şi promoţii, e un hobby pentru mine şi pot spune cu siguranţă că am noroc. Dar sunt sigur că nu e vorba doar de noroc, trebuie să şi vrei să câştigi. În vacanţa de iarnă am fost în Egipt, călătorie oferită cadou într-o promoţie. Acum particip pentru a doua oară în concursul „Melomania”, chiar dacă am câștigat deja un telefon în acest concurs. Important este să vrei cu adevărat, pentru că totul este foarte simplu. Mulţumesc, Moldcell!” spune Evghenii entuziasmat. 

Nu rata şansa să devii chiar tu un adevărat recordman! Utilizează cât mai mult trafic Internet navigând pe wap.moldcell.md şi devino nu doar cunoscut, dar şi premiat! În calcul se ia traficul generat începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Pentru a beneficia de serviciul Internet mobil, telefonul trebuie să aibă setările Internet. 

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.