Noul tău smartphone Huawei Sonic pe platforma Android la doar 299 lei!

Zi de zi la Moldcell ai parte de tot mai multe surprize. Şi deoarece ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, îţi oferim un cadou dublu: posibilitatea de a achiziţiona un smartphone modern la preţ promoţional plus 500 MB şi 100 SMS în reţea lunar, timp de 1 an.

Huawei U8650 Sonic are un display de 3,5 inci şi este aproape în totalitate din plastic, ceea ce îi conferă rezistenţă şi comoditate în utilizare. În plus, telefonul este dotat cu o memorie de 512 MB şi o cameră foto de 3,2 MP. Dacă te afli în căutarea unui cadou pentru tine sau cei dragi, nu mai ezita, Huawei Sonic merită investiţia. Mai mult, la procurarea smartphonului în cadrul acestei oferte, primeşti şi 2012 lei la conectare pentru apeluri în reţea!

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • Vizitează orice Moldcell Center sau Shop până pe 31 ianuarie 2012,
  • Semnează anexa suplimentară pentru 1 an, perioadă în care vei achita câte 200 lei lunar,
  • Achiziţionează Huawei U8650 Sonic cu 299 lei.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonaţii noi şi existenţi Abonament Moldcell, fără datorii faţă de operator. Reducerile de 500 MB şi 100 SMS În reţea sunt valabile până la sfârşitul lunii de referinţă şi vor fi acordate lunar, din contul abonamentului. Abonaţii, care au participat în alte promoţii cu plată în avans, vor beneficia de o nouă ofertă doar după expirarea perioadei contractuale precedente. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în cadrul promoţiei. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita compensarea. Telefonul comercializat în oferta dată este blocat la reţea.

 

loading...