Moldcell WiFi în căminele studenţeşti din capitală

Citeşti şi înveţi mult sau poate nu, oricum Internetul îţi oferă tot de ce ai nevoie pentru a studia sau pentru a te relaxa.  De aici, vă rog, atenţie! Cyber inundaţie în căminele voastre, fiindcă Moldcell vine cu un ocean de Internet: MOLDCELL WiFi de azi în căminele din capitală!

Ai un smartphone, tabletă, laptop sau PC la tine? Perfect! Atunci tot ce ţi-a rămas să faci, este să alegi un pachet Moldcell WiFi pe care să-l utilizezi oriunde vrei tu. Pentru căutat informaţie pe Google, pentru mesaje pe Odnoklassniki şi Facebook, pentru privit filme, ascultat muzică şi jocuri online. Conectează-te acum la Moldcell WiFi! Vezi dacă ai bani suficienţi în cont (nu că ar costa scump, dar oricum asigură-te) şi trimite doar un SMS, fără să ieşi în oraş.

Doar alege unul din cele 5 pachete WiFi propuse, care se deosebesc doar după viteza de navigare, preţ şi valabilitate. Le găseşti pe toate aici. Iar până la 30 noiembrie 2013, ai chiar viteză dublă! Aşa că hai mai repede şi tu cu noi ;) Te aşteptăm cu drag! Indiferent de reţeaua pe care o utilizezi.

Toată lumea are nevoie de Internet. Zi şi noapte. De aceea, să beneficiezi de Moldcell WiFi e foarte-foarte simplu.

Dragi studenţi, sunteţi în secolul XXI deci sunteţi în lumea Internetului.  Mai jos urmăriţi o procedură simplă de conectare la lumea Internetului:

Dacă eşti abonat Moldcell:

1. Alege pachetul dorit Modlcell WiFi.

2. Trimite SMS cu codul pachetului la 9434.

3. Aşteaptă SMSul de confirmare, cu detaliile contului tău.

Dacă utilizezi altă reţea:

1. Accesează Contul meu,
2. Indică numele utilizatorului şi parola,
3. Reîncarcă contul la orice terminal de plată din oraş şi
4. Alege pachetul WiFi dorit.

Sari valurile cu viteză! Detalii pe www.moldcell.md/wifi