Moldcell e lider în portabilitatea numerelor mobile

Fără nicio îndoială! Deja de doi ani, Moldcell e lider în portabilitatea numerelor mobile.

Experiența internațională arată că cei mai flexibili și mai de încredere operatori cuceresc piața în urma implementării portabilitității numerelor mobile (MNP) – serviciul ce permite abonaților să treacă la alt prestator, păstrându-și numărul de telefon.

La doi ani după introducerea acestei oportunități în Republica Moldova, Moldcell rămâne lider incontestabil în materie de MNP. Conform unor date publicate recent de ANRCETI, peste 60% dintre toți clienții portați au ales operatorul violet și doar 40% le revin celorlalți doi furnizori (din cele 83 de  mii de numere portate timp de 24 de luni, peste 50 de mii de clienți au ales Moldcell).

Este un rezultat frumos și logic, prezis de angajamentul companiei Moldcell de a asigura cele mai bune oferte pe piață, pentru clienții din Moldova.

Cu doi ani în urmă, lansarea portabilității numerelor mobile a marcat un progres remarcabil pentru democratizarea pieței de telecomunicații din Moldova. Utilizatorii nu mai sunt legați de numărul lor de telefon și au, în sfârșit, libertatea de a alege cea mai convenabilă ofertă la operatorul lor preferat.

Ofertele inovative, smartphone-urile accesibile și, desigur, calitatea rețelei sunt motivele principale pentru care abonații ce portează aleg Moldcell. Rețeaua de vânzări regândită, cu cele mai moderne magazine, unde te simți ca acasă, acoperirea 3G completă și extinderea masivă a rețelei 4G care asigură viteze de până la 150 mbps în peste 30 de raioane din țară se numără printre avantajele portării la Moldcell.   

Procedura de portabilitate e gratuită în Republica Moldova și, la Moldcell, e mai simplu ca oriunde. Un formular electronic de pre-înregistrare este disponibil pe site-ul companiei. Oferind câteva informații de bază și exprimându-vă decizia de a porta, beneficiați de o ofertă specială cu smartphone all inclusive (apeluri naționale și trafic internet), care vă poate fi livrată direct acasă, de echipa Moldcell. Accesați acest link https://www.moldcell.md/rom/private/portabilitate și descoperiți de ce Moldcell e leader în serviciul de portabilitate.