Modem 3G + Internet ca lumea fără contract şi plată lunară

Petrece vacanţa de vară vesel, navigând zi şi noapte pe Internet, pentru că acum ai şi mai multe posibilităţi! Accesează poşta electronică, comunică cu prietenii în reţelele sociale şi descoperă lumea online în fiecare zi, căci noi îţi oferim modem 3G şi număr Cartelă Moldcell valabil totdeauna, pentru ca tu să te bucuri de confortul de a naviga pe Internet atât cât doreşti, fără grija plăţii lunare.

Graţie investiţiei de 399 lei pentru modemul Huawei E353 + număr Cartelă Moldcell, ai parte de un şir de avantaje unice:

  • ai 99 lei în cont la conectare,
  • ai un meniu special *888#ok din care îţi gestionezi simplu contul
  • comunici GRATUIT o lună cu prietenii pe Facebook, Odnoklassniki, Twitter şi Vkontakte (pachetul „Reţele sociale”),
  • utilizezi Internetul la tariful de doar 10 bani per MB,
  • expediezi SMS la tariful standard de 0,50 lei/SMS,
  • beneficiezi de serviciile Împrumut şi Transfer,
  • activezi pachete SMS şi afli informaţii interesante din cele mai diverse domenii graţie serviciului „Mesaje informative”

Reîncarcă contul simplu şi rapid!

Suplineşte contul la fel de simplu cum o faci din telefon, cu cartelele de reîncărcare de 50, 100, 200 sau 400 lei şi utilizează Internetul atunci când ai nevoie şi atât cât ai nevoie, pentru că noi îţi oferim libertatea deplină! Oricând îţi dai seama că ai nevoie de mai mult Internet, poţi migra la Internet ca lumea (abonament). Pentru aceasta, vei semna Contractul de abonament.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în reprezentanţele Moldcell Center şi Shop. Pachetul „Reţele sociale” se oferă gratuit doar în prima lună din data conectării, nu necesită activare şi se va prelungi automat în fiecare lună, la tariful de 30 lei lunar. Pentru accesarea oricărui serviciul sau a oricărei opţiuni, e necesar să scoţi cartela SIM din modem şi să o inserezi în telefonul mobil. Pentru a menţine valabilitatea numărului permanent activă, e necesar ca abonatul să-şi reîncarce contul minim o dată la 2 ani. În cadrul planului tarifar Internet ca lumea (fără contract), serviciile voce și Roaming nu sunt disponibile.