Lenovo A328 cu doar 75 lei lunar!

Telefon Lenovo A328 la cel mai bun preț

Echilibrul perfect între mărime și confort, cea mai recentă versiune Android și cele mai noi aplicații au fost adunate în smartphoneul Lenovo A328 pentru comoditatea ta!

Telefonul are un display de 4.5” și oferă mult spațiu pentru fotografii, video și jocuri, are 1 GB RAM, processor Quad-core, o cameră de 5 MP și cameră frontală de 2 MP, fiind perfect pentru captarea instantanee a celor mai frumoase momente din viața ta. Modelul este disponibil în culorile alb și negru.

Lenovo A328 poate fi al tău la numai 75 lei lunar, dacă alegi Abonament Moldcell de la 90 lei în sus și semnezi un contract pe 24 luni. Sau, poți achita suma de 1800 lei și semna un contract pe o durată de numai 12 luni.

Intră pe pagina cu dispozitive pentru a vedea toate specificațiile telefonului, apoi intră în orice magazin Moldcell și găsește-l în zona „Cel mai bun preț”.

Iar pentru că oferta este valabilă în limita stocului disponibil, grăbește-te să pui mâna pe un super smartphone la cel mai bun preț de pe piață chiar acum!