Internet nelimitat toată noaptea cu 1 leu!

Vara e tot mai aproape, iar nopţile devin tot mai lungi şi acesta e motivul ideal să stai mai mult online! Comunică cu prietenii în reţelele de socializare, urmăreşte cele mai populare filmuleţe sau joacă online noaptea-ntreagă, pentru că noi lansăm o nouă ofertă. Utilizează Internetul de la 10 seara până la 6 dimineaţa nelimitat, cu doar 1 leu pe noapte. Activezi serviciul o singură dată şi îl utilizezi timp de 30 nopţi la 30 lei.

Formează de pe telefonul tău mobil *222*7#ok sau expediază un SMS fără text la numărul 2227 şi bucură-te de Internet nelimitat de la Moldcell din telefon, tabletă sau din laptop prin modem 3G.

Ofertă valabilă până la 22 iulie 2012. La activarea serviciului în timpul zilei, vei putea utiliza Internetul mobil începând cu ora 22:00 a aceleiaşi zile, iar la efectuarea solicitării după ora 22:00, serviciul va fi activat imediat şi va fi valabil până dimineaţa, în decursul a 30 nopţi. În cazul altor pachete de Internet mobil activate concomitent cu serviciul Internet nelimitat, abonatul va consuma întâi traficul din opţiunea Internet nelimitat.