Hai în Cartea de recorduri Moldcell

Nu fi trist că vine toamna, că ea îţi aduce multe cadouri. Urmează exemplul lui Raumin Rasulov şi devino recordman ca să câştigi un smartphone HTC Wildfire S.

Dl Raumin Rasulov are 35 ani şi are deseori deplasări de serviciu peste hotare. Tocmai din acest motiv, Raumin utilizează frecvent serviciile Roaming, despre care precizează că „sunt calitative şi au preţuri accesibile”. Cadoul i-a fost oferit lui Raumin în ajunul zilei sale de naştere şi a fost o surpriză plăcută „Nu urmăresc promoţiile Moldcell pentru că nu am timp, nu ştiam nici despre Cartea de recorduri. Dar e plăcut.”   

Vrei şi tu un cadou? Sună cât mai mult în luna septembrie cu orice număr din Moldova şi de peste hotare, devino recordmanul lunii septembrie şi fii premiat!

În calcul se iau apelurile voce şi video de ieşire în orice direcţie la tarif standard, cele din pachete de servicii cu apeluri internaţionale, cu apeluri în reţea, cu apeluri video + Internet mobil şi Destinaţia preferată. Se va calcula durata totală a apelurilor în minute, efectuate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Pentru Cartelă Moldcell nu se vor lua în calcul minutele din opţiunile în reţea (tarif regional, noapte si weekend, 500 min + 500 SMS. Pentru Abonament nu se vor lua în calcul minutele incluse în Abonamentele Reţeaua mea, Tara mea, Lumea mea (în reţea, naţionale şi internaţionale). Atât la Cartelă Moldcell, cât şi la Abonament Moldcell nu se vor lua în calcul cele 1000 minute din opţiunea Număr drag, minutele din pachetele de servicii activate în schimbul punctelor de loialitate sau primite ca reducere, apelurile efectuale prin Comunic.md sau minutele primite din oferte promoţionale limitate în timp.

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri.