Cu drag, pentru tine! 50% reducere la smartphone-uri și gadgeturi.

Valentine’s Day, Dragobete, 8 martie – în perioada celor mai „îndrăgostite” sărbători, la noi găsești cadoul ideal pentru el și pentru ea. Din februarie și toată primăvara, în magazinele Moldcell ai o colecție de smartphone-uri și gadget-uri – toate la jumătate de preț. Cu drag, pentru tine.

Smartphone-uri 4G cu 50% reducere:

NOU în stoc: iPhone 6 (32 GB) la doar 4749 lei cu Abonament YOU 400 lei. Calitate Apple în fiecare detaliu: de la design Premium, până la performanță înaltă, asigurată de procesorul Apple A8 și cel mai nou iOS 11.

Samsung J7 Neo (2017) la doar 2299 lei, cu abonament dedicat YOU Galaxy 199 / 349 lei. Top vânzări în perioada sărbătorilor de iarnă, datorită caracteristicilor fără cusur: cameră de 13 MP, ecran mare Super Amoled de 5,5 inci, și procesor puternic Octa Core.   

Huawei P9 lite mini (2017) la doar 1999 lei, cu Abonament YOU 160 / 250 / 400 lei. Modelul ultrasubțire deja a adunat mulți admiratori. E și firesc, pentru că este dotat cu ecran de 5 inci, cameră de 13 MP, carcasă metalică și baterie durabilă de 3020 mAh.



50% reducere la apeluri și trafic 4G
Ia-ți timp să spui tot ce simți, chiar și la distanță. Conectează-te acum la Abonament YOU și primești 50% reducere la apeluri și Internet mobil pentru primele 3 sau 6 luni de la conectare.


Gadgeturi la jumătate de preț
Surprinde-ți jumătatea cu un cadou util, dintr-o gamă largă de gadgeturi, disponibile la jumătate de preț: brățări fitness, smartwatch-uri, ochelari VR, drone sau powerbank-uri.


Oferte săptămânale în magazinul online
Dincolo de sărbători și cadouri, în magazinul online ai oferte fierbinți fără întrerupere. Urmărește anunțurile noastre cu titlul EXCLUSIV ONLINE, care îți aduc săptămânal un smartphone sau gadget de ultimă oră, la super-preț, fără contract.

Descoperă aici toate ofertele de primăvară, create cu drag, pentru tine.  

#WithLoveForYOU