Distrează-te alături de Moldcell în acest weekend!

Vremea e din ce în ce mai frumoasă şi ne bucură cu tot mai mult soare. Şi pentru că, în sfârşit, avem parte de o primăvară adevărată, am hotărât să te invităm să petrecem 3 zile împreună, mai cu seamă că avem motive bine întemeiate de a sărbători, căci în acest an facem 13 ani!

Vom începe weekendul chiar de vineri, 26 aprilie, cu reduceri de până la 50%! Da, da, ai văzut bine! Anunţăm Ziua reducerilor în magazinele Moldcell, oferindu-ţi posibilitatea de a procura cele mai moderne telefoane, cu reduceri de 10%, 15%, 20%, 25% şi chiar 50%! În campanie participă oraşele Bălţi, Edineţ, Cahul, Comrat şi Chişinău.

Sâmbătă, pe 27 aprilie, vom marca sărbătoarea vieţii şi a speranţei, alături de cei ce înfruntă cancerul şi Asociaţia Obştească „Salvaţi viaţa”. Vino cu familia şi prietenii, să aprindem noaptea cu lumini, la Marşul luminii din parcul Valea Morilor, la 18:30.

Poţi face donaţii:

  • prin SMS la numărul scurt 0445 (20 lei), în perioada 8 – 30 aprilie 2013 sau
  • la Marşul luminii, prin procurarea unui balon (ca simbol de solidaritate).

Iar duminică, pe 28 aprilie, avem tocmai 2 activităţi interesante:

  • începem dimineaţa cu muultă adrenalină, la cursele de viteză V1 Challenge Moldova, în care poţi deveni pilot chiar tu! Cursele vor avea loc în Bălţi, Comrat şi Chişinău. Şi dacă încă nu te-ai înregistrat, o poţi face chiar acum! Vezi aici detalii despre participare.
  • iar la 13:00, vom cânta şi vom dansa alături de artişti tineri şi talentaţi, la primul concert alimentat de energie solară Sun Dă-i Fest, pe Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 169, în Centrul Artico. Intrare liberă

Invitaţi:
FurioSnails
Whinona Ryderz
Paralela 47
DJ Dawee (SWS, Berlin)
Dandies
Laura Bodorin
Fanfara de Fete de la Holercani

Aici fiecare va găsi aria sa de interes: vom avea spațiu dedicat copiilor, expoziţii foto, zonă de catering şi tombolă cu cadouri garantate de la Moldcell!

Ne vedem în weekend!