Concursul SMS „Revelion” a început! Răspunde la întrebări şi câştigă premii.

Aştepţi un cadou de la Moş Crăciun? Câştigă-l în cadrul concursului SMS „Revelion”! Compania Moldcell, în parteneriat cu „Emotion Trading” SRL te provoacă să ne demonstrezi că ştii totul despre sărbătorile de iarnă şi te premiază cu unul din cele 5 laptopuri Samsung N100, 6 telefoane Nokia C2-06 sau 10 rame foto digitale! Înregistrează-te în concurs până pe 5 ianuarie 2012, răspunde la întrebări, acumulează puncte şi fii printre învingători!

Pentru a te înregistra în concurs, expediază un SMS cu textul „RU” sau „RO” la numărul scurt 2012 şi determină astfel limba, în care vrei să primeşti întrebările. După ce vei primi notificarea asupra înregistrării şi condiţiile de participare, vei primi una câte una întrebările, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte, pentru un răspuns incorect – 0 puncte şi vei mai avea şansa să răspunzi la aceeaşi întrebare. Mai mult, în cadrul acestui concurs poţi solicita un indiciu, pentru a te asigura că vei răspunde corect la întrebare. Pentru aceasta, vei expedia litera „H” la numărul 2012. Pentru a trece la următoarea întrebare, vei expedia cifra „0” la acelaşi număr. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită, de asemenea, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită.

Costul unui SMS expediat la numărul 2012 este 5 lei, TVA inclus. La finele concursului, primii 21 participanţi, care vor acumula cele mai multe puncte, vor câştiga premii de valoare: de la laptop până la rame foto digitale, în funcţie de punctajul acumulat. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului pe pagina www.emotion.md.