Cea mai feminină zi a anului a fost marcată cu concertul formaţiei ruse „Tokio”.

Cu ocazia celei mai frumoase sărbători de primăvară, Ziua Internaţională a Femeilor, compania Moldcell a pregătit multe surprize plăcute pentru reprezentantele sexului frumos. În afară de reduceri şi cadouri de la Moldcell Cafe, concursuri cu premii în reţele sociale, cea mai mare surpriză a fost concertul formaţiei  ruse „Tokio” pe scena clubului de noapte „Barbarella”, Moldcell fiind în calitate de partener general.

O formaţie extraordinară, o oră de hituri despre dragoste interpretate live şi mai mult de 300 fani ai artiştilor – toate acestea au contribuit la o petrecere excepţională  şi o mare dorinţă de a trăi aceste clipe din nou. Pe toată durata concertului, artistul cobora în sală, unde a dansat şi a cântat împreună cu toţi, astfel încât atmosfera de sărbătoare s-a păstrat până în zori şi sigur se va mai păstra în inimile spectatorilor.

„Vă urez să aveţi întotdeauna alături un bărbat care să Vă iubească, să Vă prețuiască şi să Vă ofere posibilitatea să fiţi gingaşe.  Consider că fiecare femeie trebuie să posede 2 calităţi: înţelepciune şi gingăşie. Vă doresc să primiţi de la bărbatul Dvs. acest sentiment de gingăşie şi dragoste în fiecare clipă a vieţii!” –le-a dorit artistul tuturor femeilor.

Moldcell se alătură cuvintelor solistului şi încă o dată Vă felicită, dragele noastre doamne şi domnişoare, cu frumoasa sărbătoare de 8 martie! Fie ca în viaţa voastră să aveţi
parte de cât mai multă dragoste, bunătate, bucurie şi fericire!