Ajută-l pe Sergiu Voloc să aleagă telefonul potrivit!

Deja de o lună, în reclama de la TV, Sergiu Voloc nu se poate hotărî, care telefon e mai potrivit pentru el :) Huawei Y300 pe Android 4.1 sau Huawei Ascend W1 pe Windows Phone 8? Dilema e absolut firească: ambele smartphoneuri sunt performante, cu sunet de calitate, acces rapid la Internet, jocuri, reţele sociale şi multe altele. Şi totuşi care e mai potrivit pentru Sergiu, cum crezi?

Votează pentru telefonul preferat şi câştigă împreună cu Sergiu! Din 12 iunie, Moldcell lansează un online voting, prin care publicul va determina ce telefon îi vom oferi cadou lui Sergiu Voloc, iar la finalul votingului, fiecare participant va avea şansa să câştige un telefon identic cu cel al lui Sergiu!

Urmăreşte-ne pe cele mai populare situri din Moldova (de ştiri, timp liber, divertisment etc.) şi participă la voting. E foarte simplu:

  • 1. Fă click pe bannerul cu textul “Ajută-l pe Sergiu să aleagă unul dintre telefoane”.
  • 2. Votează pentru telefonul preferat.
  • 3. Lasă-ne datele tale de contact pentru a te înscrie în Tombola din finalul votingului.
  • 4. Aşteaptă să te contactăm, în cazul în care câştigi.

Campania se ve desfăşura în perioada 12 – 26 iunie 2013. La voting pot participa doar abonaţii Moldcell. Fiecare participant poate vota o singură data pe toată durata promoţiei. Regulamentul campaniei – aici. Tombola pentru determinarea câştigătorului unui smartphone va avea loc în data de 28 iunie și va putea fi vizualizată pe www.moldcell.md, la ora 12:00.