Ai noștri au încredere în Moldcell

Operatorul preferat de peste un milion de locuitori ai Moldovei a fost apreciat cu cea mai înaltă distincție la concursul național ”Marca comercială a anului”. Premiul ”Mercuriul de Aur” la nominalizarea ”Reputație și Încredere” a fost acordat pe 30 ianuarie, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Palatul Republicii. Este a doua oară când Moldcell obține distincția ”Reputație și Încredere” și al nouălea an consecutiv când compania câştigă premii la „Marca Comercială a Anului”.

Trofeul ”Mercuriul de Aur” a fost înmânat directorului general Moldcell, Barkin Secen, pentru conceptul original și creativ al companiei și implementarea acestuia pe parcursul anului 2013.

Barkin Secen, director general Moldcell:

”Suntem onorați că Moldcell este apreciat ca operator reputabil şi de încredere. Aceste valori sunt inestimabile și nu pot fi cumpărate cu niciun preț. Conceptul ”Născut în Moldova” reflectă mândria noastră de a face parte din această comunitate, bucuria de a lucra pentru oamenii de aici și responsabilitatea pe care o purtăm în fața societății. Mulțumim abonaților Moldcell. Ei reprezintă sursa noastră de inspirație zi de zi.”

Concursul național ”Marca comercială a anului” este organizat de Camera de Comerț și Industrie, împreună cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a RM. Competiția se desfășoară cu scopul de a spori competitivitatea mărcilor autohtone şi a contribui la sporirea profesionalismului echipelor de marketing. „Reputaţie şi Încredere” este o nominalizare închisă, iar distincţiile sunt conferite exclusiv prin decizia Comisiei de evaluare.