2 numere Cartelă Moldcell la preţ de unul şi opţiunea Număr drag

Profită de oferta specială şi dăruieşte persoanei dragi comunicare! Procură 2 numere Cartelă Moldcell la preţ de unul şi primeşte un beneficiu unic pe piaţa din Moldova – număr activ pentru totdeauna şi alte avantaje:

  • Opţiunea Număr drag – îţi oferă 1000 minute lunar pe fiecare număr – cu 15 lei lunar (prima lună – GRATUIT)
  • 20 lei pentru apeluri şi SMS în reţea pe fiecare număr, valabili 2 ani
  • Planul tarifar predefinit Prietenii mei cu care primeşti 500 MB lunar pe 1 zi (în data de 28)

În plus, îţi amintim că toate aceste beneficii sunt disponibile la Cartelă Moldcell fără abonament şi plată lunară.

Şi pentru ca tu să primeşti şi mai multă plăcere din comunicarea cu cei dragi, la Cartelă Moldcell beneficiezi, în continuare, de un şir de avantaje standard, care îţi permit să economiseşti în fiecare zi:

Duminicile Moldcell
Numere preferate

Tarif regional
Noapte şi weekend
500 minute + 500 SMS

Pentru a activa oricare dintre aceste opţiuni, formează *222*2#ok. Mai multe detalii despre avantajele Cartelă Moldcell găseşti aici.

Oferta valabilă la conectarea până la 14 noiembrie 2012 la planul tarifar Cartelă Moldcell - Prietenii mei. Dacă în ziua acordării reducerii de 1000 minute pentru Număr drag abonatul nu va dispune de credit suficient în cont, se va aplica tariful standard de 0,75 lei/min pentru apelurile la Numărul drag, până la următoarea reîncărcare a contului. Reducerea de 500 MB oferită lunar, în data de 28, este valabilă în decursul acestei zile, între orele 00:00 – 23:59.