„Cartea recordurilor Moldcell” a înregistrat rezultatul lunii ianuarie

Primul câştigător al concursului „Cartea recordurilor Moldcell”, lansat la finele lui 2010, şi-a ridicat premiul. Operatorul a lansat o invitaţie de participare tuturor abonaţilor săi, persoane fizice, cu caracter ambiţios şi spirit combativ. Timp de un an de zile, doisprezece „recordmani”, câte unul în fiece lună,  vor fi desemnaţi caştigători la diverse probe şi vor intra în posesia unui telefon mobil modern 3G Samsung I5800.
În luna ianuarie abonaţii au fost invitaţi să se măsoare cu puterile şi să înregistreze cifra record la efectuarea apelurilor voce în toate direcţiile (minute calculate cumulativ). În calcul s-au luat apelurile efectuate în perioada 1 -31 ianuarie 2011.  Recordul lunii a fost stabilit de către Ştefan Gherega, profesorul de matematică de la un liceu din capitală care a efectuat apeluri în volum de circa 23000 minute, echivalentul a 15 zile.

Ştefan Gherega, recordmanul lunii ianuarie: „ Sunt client Moldcell din anul 2005 şi-mi plac serviciile, promoţiile acestei companii. Încerc să  fiu întotdeauna la curent cu noutăţile operatorului meu de telefonie mobilă, aşa am aflat şi de Cartea recordurilor Moldcell. Ştiu că sună impresionant cifra de 23 mii de minute vorbite la telefon dar nu le-am efectuat doar eu, am dat telefonul şi prietenilor care aveau nevoie să sune urgent. Reiese că am făcut un bine ajutând prietenii şi am fost răsplătit pentru asta dublu. Puţin câte puţin am vorbit împreună o jumătate din luna ianuarie.” 

Moldcell anunţă următoarea probă a competiţiei din februarie 2011 şi invită abonaţii săi să stabilească recodul la expedierea de SMS (mesaje scurte) . Următorul „Recordman” va fi anunţat la începutul lunii martie.

Ştefan Gherega:” Telefonul mobil pe care l-am câştigat cred că-l voi face cadou fiicei mele. Se va bucura foarte mult. Iar celor care vor să fie primii în luna februarie le doresc succes şi o comunicare plăcută prin SMS şi nu numai.”