Şi mai multe bilete la concertele Fabrica de Staruri!

Proiectul „Fabrica de Staruri” este în plină desfăşurare şi participanţii din Moldova şi România încearcă, zi de zi, să-şi demonstreze talentul. Ştim că deja ai un participant preferat şi de aceea, îţi oferim mai multe şanse să-l vezi cântând live.

Acum ai şi mai multe oportunităţi de câştig, pentru că oferim de 5 ori mai multe bilete simple şi am adăugat şi 5 bilete pe tribună. Astfel, acum poţi câştiga unul din 55 bilete duble, dintre care 5 bilete VIP! Câştigă săptămânal bilete la concertele Fabrica de Staruri, mai cu seamă, că acestea se vor desfăşura deja duminica. Participă în continuare la concurs şi sporeşte-ţi şansele de câştig.

Şi dacă încă nu te-ai înscris în competiţie, expediază un SMS fără text sau sună la 90050 şi răspunde la întrebările despre istoria proiectului şi industria muzicală, acumulează puncte şi câştigă 2 bilete la concert. În cadrul concursului, vei primi, întrebări cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Ai doar 2 încercări de a răspunde corect. Pentru răspunsul corect din prima încercare, vei primi 5 puncte, din a doua – 3 puncte. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază un SMS cu textul „Next” sau alege această opţiune din meniul interactiv. Pentru a verifica numărul punctelor acumulate, expediază un SMS fără text la acelaşi număr. Costul unui SMS sau minut de apel la 90050 este de 7 lei, TVA inclus.

Urmăreşte Fabrica de Staruri, răspunde la întrebări şi câştigă! Vino să-l susţii pe participantul preferat în emisiile directe. Mult succes!