În premieră în Moldova: Comunic - cea mai complexă aplicaţie de socializare

Acum poţi fi mereu în reţea şi online, pentru că noi îţi oferim un program special, care îţi permite să comunici în orice modalitate doreşti: apeluri voce, conferinţe, SMS, email, mesagerie IM, reţele sociale şi multe altele! Comunic înlocuieşte orice program de socializare şi te ajută să economiseşti timpul şi banii, căci ai acces la cea mai variată gamă de servicii simultan.

Email
Creează-ţi un cont personalizat (de exemplu prenume.nume@comunic.md) şi expediază scrisori electronice din telefon sau PC. Ceea ce diferenţiază contul tău Comunic de oricare alt email, este funcţia de mesagerie voce, de aceea vei putea expedia şi primi nu doar scrisori, dar şi mesaje vocale, iar tot ce vei achita în acest caz este doar traficul Internet.

Apeluri HD
Sună din computer la fel cum suni din telefon – apel simplu sau teleconferinţă şi beneficiază de HD voice.
Apel cu alt utilizator Comunic – Gratuit
Apel cu orice număr Moldcell – 1 leu/apel
Astfel, dacă eşti peste hotare, vei apela la acelaşi tarif ca şi acasă.

Mesagerie SMS
Expediază mesaje SMS pe orice număr mobil din Moldova sau alte ţări. Prin platforma Comunic poţi expedia nelimitat mesaje text la tarif standard, la fel cum o faci şi de pe telefonul mobil!

Agendă online
Aici îţi poţi crea o listă de contacte, face note, stabili întâlniri, marca evenimente şi abona la calendarul web, care se sincronizează cu activităţile tale zilnice.

Spaţiu de stocare a informaţiei
Comunic îţi oferă spaţiu de 100 MB pentru conţinut de orice format. Accesul la aceste date este securizat printr-o parolă pe care o cunoşti doar tu, iar dacă vei dori să împărtăşeşti cu ceilalţi careva din aceste date, le vei putea oferi acces la fişierele selectate de tine.

Funcţii de socializare şi sharing online
Menţine legătura cu cei dragi prin Facebook, Twitter şi Flickr sau prin programele de mesagerie instantă. Comunică, lasă comentarii, acordă like-uri şi încarcă poze oricât doreşti! De asemenea, graţie Comunic vei putea să suni mai mulţi prieteni o dată şi să te distrezi scriind mesaje pe tabla virtuală, împărtăşind poze sau înregistrări din computer sau telefon.

Încearcă şi tu o nouă experienţă de comunicare!

Pentru aceasta, urmează 2 paşi simpli:

  • treci procedura de înregistrare pe pagina www.register.comunic.md care îţi va lua câteva clipe şi
  • alege modalitatea în care vei utiliza programul – de pe smartphone Android, de pe PC/laptop sau online.

Profită acum!
Timp de 2 luni, ai ocazia unică să-ţi creezi un cont pe Comunic, să descarci aplicaţia şi să o instalezi GRATUIT.

Utilizarea acestei aplicaţii presupune conexiune Internet. În funcţie de modalitatea de utilizare selectată, vei fi tarifat diferit. De exemplu, dacă alegi să instalezi programul pe smartphone sau PC cu modem Moldcell, vei fi tarifat pentru navigare web conform tarifelor existente Internet mobil sau Internet ca lumea, iar dacă accesezi programul online de pe www.comunic.md, vei achita tariful Internet standard de care beneficiezi. Pentru a economisi, îţi sugerăm să activezi pachete Internet mobil sau Internet ca lumea de la 20 MB până la 50 GB.