YOYO ia legătura cu prietenii – rupe-o cu plictiseala

Compania MOLDCELL anunţă lansarea pe piaţă a unui nou pachet preplătit – YOYO!

YOYO înseamnă, în primul rând, un mod absolut nou de comunicare pentru cei tineri, activi, curioşi, ce simt nevoia unui schimb incontinuu de informaţii între prieteni. YOYO este produsul care oferă oportunitatea de a comunica absolut gratis cu 5 dintre prietenii aleşi.

Acest avantaj este materializat prin intermediul serviciului Friends, care oferă 500 de minute de convorbiri gratuite cu 5 dintre numerele incluse în lista de prieteni. Utilizatorii YOYO le primesc de fiecare dată când îşi reîncarcă contul prin cartele de cel puţin 99 lei. Perioada de valabilitate a minutelor gratuite este de 30 de zile. Adăugarea, modificarea sau ştergerea numerelor din lista Friends se efectuează prin intermediul meniului USSD, formând de pe telefonul mobil *123#ok.

Utilizator YOYO poate deveni oricine procură pachetele noi de la distribuitorii YOYO. Preţul acestora este de 50 lei şi conţin un credit iniţial de 50 lei. În cazul deţinerii unui pachet preplătit MOLDCELL, trecerea la YOYO se efectuează gratuit, prin expedierea mesajului cu textul YOYO la 4040 sau formând din telefon *404#ok.

În afară de aceasta, utilizatorii YOYO vor putea beneficia de o gamă largă de servicii, precum SMS, apeluri internaţionale, MMS, MMI, CallNotes, My New Number, Happy Hours, MultiOption, Cost Control, etc. Preţul pentru apelurile locale în reţea este de 2,10 lei/minut, pentru apelurile naţioanle către alte reţele – 3,50 lei/minut, GPRS (per 10 KB) – 0,06 lei, SMS local – 0,67 lei, iar preţul unui MMS în reţea este identic celui pentru un SMS naţional.

Pachetul YOYO urmează a fi completat pe parcurs cu noi servicii, oferte şi surprize plăcute.

Informaţii detaliate pot fi găsite accesând site-ul www.yoyo.md sau de pe mobil pe wap.yoyo.md.