Un nou serviciu – Music Expert. Identifică melodia preferată!

Moldcell în colaborare cu Unifun anunţă lansarea unui nou serviciu, unic pe piaţa Moldovei, Music Expert. Atunci când nu iţi poţi aminti denumirea sau interpretul piesei care iţi place atât de mult, Music Expert îţi vine în ajutor! 

Serviciul funcţionează foarte simplu. Formează numărul 3003, apropie telefonul de sursa de sunet unde se aude piesa pe care vrei să o identifici şi păstrează poziţia timp de 15 secunde. În scurt timp, vei primi un mesaj care va conţine denumirea melodiei şi interpretul acesteia. Mai mult decât atât, dacă melodia identificată este în fonoteca Unifun – ţi se va expedia adiţional şi wap link-ul către pagina de unde o poţi descărca.

Music Expert:

  • nu trebuie activat şi nu are taxă de abonament
  • nu necesită instalarea unor programe speciale în telefon 
  • poate fi utilizat ori de câte ori ai nevoie să identifici o melodie 
  • poate identifica un număr de peste 8 milioane de piese muzicale 
  • este valabil tuturor planurilor tarifare şi abonaţilor Moldcell

Se taxează doar apelurile şi urmarea link-urilor care duc spre content-ul complet cu melodii. Preţul unui minut de apel la 3003 este egal cu 11 lei (tarifare per minut), iar tarifarea traficului wap se face conform planului tău tarifar. Comandarea melodiei se va tarifa separat, iar preţul acesteia va fi indicat pe pagina wap când vei efectua trecerea. 

Serviciul este prestat de content-provider-ul Unifun. Provider-ul poartă de sine stătător răspundere pentru activitatea de distribuire a contentului, pentru conţinutul, calitatea şi operativitatea prestării serviciului. Moldcell nu poartă răspundere pentru activitatea acestuia. Serviciul Music Expert nu este disponibil în Roaming.

Moldcell recomandă să precizezi condiţiile de prestare a serviciului pe emotion.md înainte de a începe utilizarea acestuia.