Un nou modem – un nou Internet

Pentru că persoanele dinamice au nevoie de mobilitate în tot ceea ce fac, Moldcell îţi oferă o soluţie în plus pe care o poţi folosi oriunde de pe computer sau laptop la o viteză excepţională.

Îţi oferim un nou modem cu viteză extraordinară de acces la Internet de până la 7,2 Mb/sec. şi încă două opţiuni de conectare la Internet Mobil Moldcell - MMI. Pentru că datorită serviciului MMI poţi accesa Internetul exact ca fiind acasă sau la birou - poşta personală, reţeaua corporativă sau orice altă sursă Internet care te interesează.

Începând de astăzi, Moldcell îţi oferă alte 3 opţiuni de a deveni mobil, precum:

Model Preţ Abonament lunar Trafic inclus
ZTE MF636 99 lei 240 lei 7GB + Internet nelimitat noaptea*
ZTE MF636 399 lei 140 lei 7GB
Router B790 WiFi 299 lei 340 lei 15 GB + Internet nelimitat noaptea*

*Internet nelimitat pe parcursul nopţii este oferit pentru orice zi a săptămânii de la 00:00 până la 8:00.

Aplicaţia acestor modeme şi router au interfaţa şi programa preinstalată, astfel încat accesul la serviciul de utilizare a lor se va face printr-un singur click. Până la finisarea campaniei de achiziţie toţi cei care vor procura un modem sau router vor beneficia de un şir de avantaje impunătoare:

·   Conectare şi număr gratuit Fantasy

·   Reducere la modeme/router

·   Primele 12 luni de abonament cu trafic Internet inclus

·   Trafic extrapachet la tarif de 20 lei pentru 1GB, sau 0,00019 lei pentru 10 KB

·   Pachete MultiOption de 500 MB, 1000 MB sau 7GB care îţi permit să economiseşti calitativ.

Nota: Modemele vor fi comercializate în limita stocului disponibil în oricare din Moldcell Center. Pe perioada contractului, pachetul Internet nu poate fi schimbat sau anulat. În cazul rezilierii contractului până la expirarea acestuia, abonatul va achita o penalitate în funcţie de modelul modemului procurat.