Servicii noi. Concursuri SMS UEFA 2009 şi Eurovision 2009

Moldcell anunţă lansarea a 2 concursuri SMS, datorită cărora toţi cei interesaţi pot participa şi câstiga invitaţii la evenimente de amploare mondială.

Primul ţine de Cupa UEFA 2009, concursul derulându-se între meciurile transmise la ProTV Chişinău sau, mai simplu, între orele 18.00 şi 22.00, în timpul pauzelor publicitare. În zilele de transmisie a meciurilor, întrebările pentru concurs vor fi anunţate de asemenea în pauze, între orele 21.00 şi 00.00. Postul ProTV Chişinău va avea atât transmisiuni în direct ale meciurilor, cât şi meciuri înregistrate în prealabil. 

La expedierea mesajului, abonatul va primi o confirmare că acesta a fost înregistrat în concurs şi că răspunsul este momentan procesat. Abonatul premiat va fi cel care a expediat primul răspunsul corect. Preţul unui SMS este egal cu 35 lei. Numărul pentru concurs este 0301. Concursul se desfăşoară până pe 20 mai. Detalii privind regulament le găseşti pe protv.md. 

Concursul SMS pentru Eurovision 2009, care durează până pe 11 mai, îţi oferă posibilitatea să câştigi bilete la cel mai important concurs de muzică din lume. Pentru aceasta e necesar să trimiti un mesaj la 2121 cu textul Evro1 (pentru limba română) sau Evro2 (pentru limba rusă) şi să răspunzi corect la întrebările care îţi vin în mod automat din sistem. Nu există un termen limită pentru a da un răspuns, acesta poate fi trimis până în ultima zi a concursului. 

Persoana câştigştoare va fi abonatul care va acumula cele mai multe puncte în concurs (pentru răspunsurile corecte). Preţul unui SMS expediat este egal cu 5 lei. Alte detalii şi lista celor care vor pleca la Moscova la marea finală le gaseşti pe kaifon.md.

Moldcell îţi urează mult succes!