Să aveţi cumpărături plăcute cu www.moldcellshop.md!

Acum să deveniţi membru al unei mari şi  unite familii Moldcell, să faceţi un cadou apropiaţilor, să procuraţi telefonul care Vă este pe plac şi accesoriile necesare este mult mai uşor! Cea mai largă gamă de mărfuri şi servicii în domeniul comunicaţiilor mobile este la dispoziţia Dvs. la orice oră şi în orice zi datorită magazinului online Moldcellshop.md lansat astăzi de către dealerul oficial Moldcell Victorinax Nord!

Accesând www.moldcellshop.md puteţi realiza conectarea la orice plan tarifar Moldcell, procura dispozitive 3G, cartele de reîncărcare, telefoane mobile şi accesorii pentru ele la cele mai avantajoase preţuri. Mai mult decât atât, Moldcellshop.md acordă servicii de reparaţie a telefoanelor mobile şi ale altor tehnologii digitale atât în bază de garanţie, cât şi contra plată.   

Moldcellshop.md funcţionează în baza aceloraşi principii ca şi magazinele fizice, doar că oferă un grad mai mare de mobilitate şi libertate. Datorită acestui magazin online aveţi posibilitatea să faceţi comparaţie între modelele de telefoane care Vă plac, să rezervaţi un telefon, să Vă consultaţi în regim online sau la telefon cu un specialist şi să achitaţi serviciile de care beneficiaţi prin modalitatea pe care o alegeţi tot Dvs. - în numerar, prin virament, în credit sau prin carduri bancare.

Siteul prevede o secţiune aparte pentru cumpărătorii angro şi persoane juridice. Iar centrele de deservire au posibilitatea să colaboreze la condiţii avantajoase în vederea livrării pieselor auxiliare, de rezervă şi a materialelor de consum.

Numai la Moldcellshop.md aveţi cele mai bune oferte la cele mai avantajoase condiţii. Priorităţile abonatului sunt şi priorităţile noastre - garanţia producătorului, mărfuri certificate, securitatea şi siguranţa tranzacţiilor financiare.

Bine aţi venit la Moldcellshop.md. Să aveţi cumpărături plăcute!