Reduceri exclusive la serviciile policlinicii internaţionale Medpark

Cu spitalul internaţional Medpark sănătatea Dvs. e în mâini sigure. Acesta este cel mai mare spital privat din Moldova, cu cel mai mare număr de departamente şi servicii medicale, un bloc operator cu patru săli de operaţie şi o sală de cardiologie intervenţională integrate cu două unităţi de terapie intensivă şi reanimare şi o maternitate.

Moldcell în parteneriat cu Medpark lansează un proiect unic de reduceri la oricare dintre serviciile spitalului:

1. 15% reducere la serviciile de check-up

Check-up reprezintă un set complex de servicii grupat în 10 categorii care acoperă toate analizele şi investigaţiile de sănătate posibile pentru fiecare dintre categorii, printre care – standard, pediatrie, cardiologie, osteoporoză, cancer mamar, cancer de prostată, consultare complexă pentru femei până la 40 ani, femei după 40 ani, bărbaţi până la 40 ani şi bărbaţi după 40 ani.

Aceste categorii  au incluse de la 5 şi până la 28 servicii şi prevăd consultaţii, analize şi investigaţii. Reducerea pentru serviciile check-up este valabilă de 2 ori pe parcursul unui an.

2. 10% reducere la orice serviciu al policlinicii

Reducerea de 10% este disponibilă pentru orice serviciu al policlinicii fără un termen de valabilitate.

Toate reducerile sunt disponibile exclusiv pentru abonaţii Moldcell. Pentru a beneficia de reducere, abonatul, aflându-se la recepţia spitalului, va expedia un SMS la numărul 4400 (tarif - 5 lei). La primirea codului format din 5 simboluri, abonatul îl va dicta persoanei de la casă. Imediat, codul va genera reducerea, iar abonatul va achita suma serviciului cu reducerea aplicată. Codul primit este valabil timp de 24 ore din momentul recepţionării acestuia.