Recordmanul lunii februarie a fost premiat!

Lună de lună, Cartea recordurilor Moldcell îşi umple paginile cu numele noilor eroi din sfera comunicării prin reţele de telefonie mobilă – cei mai activi abonaţi Moldcell.

În decursul lunii precedente, am căutat abonatul, care va reuşi să răspundă cu brio la noua noastră provocare şi... l-am găsit! Numele lui este Gheorghe Isacov. Noul nostru recordman a reuşit să schimbe peste 2000 puncte de loialitate pe servicii Moldcell şi pentru aceasta, a fost premiat cu un smartphone modern HTC Wildfire S.

Gheorghe şi-a ridicat premiul în incinta Moldcell Cafe. Plăcut surprins de vestea că a devenit recordman, Gheorghe ne-a împărtăşit emoţiile sale: „Am auzit despre recordul anunţat pentru luna februarie, dar nu m-am aşteptat să câştig. De aceea, această veste m-a făcut şi mai fericit! De mult timp îmi doream un telefon nou şi acum îl am. Vă mulţumesc!”

Gheorghe a recunoscut că obişnuieşte să schimbe punctele de loialitate doar pe minute, pentru a vorbi, şi mai mult cu iubita lui. Apelul nostru a fost o surpriză plăcută pentru el şi sperăm noi, o motivare pentru a participa şi în continuare în proiectul Cartea recordurilor Moldcell.

Pentru a deveni, ca şi Gheorghe, recordman Moldcell şi posesor al unui smartphone HTC Wildifre S, expediază cât mai multe mesaje MMS în luna martie (în reţea, naţionale, internaţionale). În calcul se ia numărul mesajelor MMS la tarif standard şi cele incluse în pachetele de servicii, expediate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55