Reîncarcă-ţi contul Moldcell în Spania!

Reîncarcă-ţi contul Moldcell în Spania!

Reţeaua internaţionala de colectare a plăţilor pentru telefonie mobilă Ezetop a deschis primul sau punct fizic în Spania. Astfel, în afară de reîncărcarea contului prin cea mai simplă modalitate posibilă, adica prin Internet, acum toţi abonaţii Moldcell pot efectua aceeaşi procedură la un număr de peste 1000 puncte de plată din Spania.

Totul este mai mult decât simplu! De acum inainte, mama sau tata, fratele sau sora şi toţi prietenii, care trăiesc, lucrează, îşi fac studiile sau calătoresc prin Spania, iţi vor putea suplini contul ori de câte ori vei avea tu nevoie sau când decid ei că vor să-ţi ofere placerea de comunicare. Astfel, persoana care se află în Spania va trebui să meargă la cel mai apropiat punct de colectare a plăţilor Arce, să completeze un scurt formular, să achite suma care urmează a fi adăugată în cont şi în câteva clipe banii vor apărea pe contul abonatului Moldcell din Moldova.

De asemenea, Ezetop este foarte util când chiar eşti plecat peste hotare şi ai serviciul Roaming activat. Pentru că s-ar putea la un moment dat să epuizezi resursele pe care le ai în cont, iar cei de acasă să fie ocupaţi, poţi efectua individual o reîncărcare aflându-te peste hotare, în Spania. Indiferent de planul tarifar utilizat – Alocard, YOYO, Fantasy sau INFINIT, procedura de suplinire a contului va consta în aceiaşi 3 paşi simpli.

Pentru a găsi cel mai apropiat punct Arce de primirea a plăţilor Ezetop apelează la +34 902 112 586 în Spania sau vizitează adresa web http://www.arcetelecom.es/PuntosVenta.asp.

Ezetop – reîncărcarea contului la mii de kilometri de casă.