Rasplătim loialitatea – până la 75 minute în reţea lunar!

Cu programul permanent de loialitate îţi oferim şi mai multă valoare şi te rasplatim pentru cş ai ales compania Moldcell ca fiind operatorul tău de telefonie mobilă. Este felul nostru de a-ţi mulţumi pentru că eşti alături de noi. Iar pentru aceasta, am pus la punct cel mai avantajos program de loialitate, pe care îl şi reînnoim cu noi  posibilitşţi şi opţiuni.

Pentru că vedem că comunici din ce în ce mai mult cu cei din reţeaua Moldcell, îţi venim în întâmpinare şi te premiem cu minute pentru fiecare lună în care ne eşti alături. De acum, minutele pentru loialitate oferite lunar abonaţilor Fantasy vor constitui minute pentru convorbiri în reţea. În plus, am mărit suma minutelor oferite cu până la 50% în funcţie de durata perioadei de abonament şi am adăugat şi o categorie nouă pentru abonaţii care se află în rţtea de peste 5 ani. 

Deci, pentru că ţinem la fiecare moment în care suntem împreună, te premiem cu un plus de minute permanent crescând pentru fiecare lună următoare în care ne eşti alături. Astfel încât, de acum avem următoarea schemă:

Perioada de abonament 6 - 9 luni 9 luni – 1 an 1 – 2 ani 2– 3 ani 3 – 5 ani peste 5 ani
Reducere pentru loialitate (minute) 15 25 40 55 70 75


Minutele oferite pentru loialitate sunt oferite pentru convorbiri în reţea şi sunt valabile 30 zile din momentul primirii acestora. 

În aproximativ 2 ani de la existenţa programului de loialitate am oferit în jur de 50 milioane de minute locale pentru abonaţii Fantasy şi peste 20 milioane de lei pentru utilizatorii Alocard, lucru care dovedeşte că clienţii Moldcell ne bucură cu o loialitate de invidiat. La randul nostru, alegem felul de a mulţumi cel mai relevant posibil – oferirea a şi mai multe minute.

Mai mult decât atât, Moldcell este unica companie din Moldova care are un program de loialitate destinat şi pentru utilizatorii pachetelor preplătite. În ambele cazuri, o facem pentru că ne dorim să comunici mai mult cu toţi prietenii, colegii, rudele şi familia din reţeaua Moldcell. În acest context, vom continua să te bucurăm cu servicii moderne şi calitative, cu extinderea ariei de acoperire şi deservirea la cel mai înalt nivel.