O nouă lume a comunicării pentru copiii dezavantajaţi

265 copii din 52 de case de copii de tip familial utilizează deja computerele instalate în cadrul campaniei sociale organizate de Moldcell!

Lansată în luna noiembrie cu ocazia atingerii numărului de 1 milion de abonaţi, această campanie este destinată unui număr de 318 de copii dezavantajaţi din întreaga ţară. Până la ora actuală, echipa Moldcell  a reuşit să viziteze 52 de familii din raioanele Ocniţa, Briceni, Rezina, Drochia, Edineţ, Şoldăneşti, Făleşti, Floreşti, Sîngerei, Teleneşti, Orhei, Ungheni, Călăraşi, Nisporeni, Criuleni, Ialoveni, Hânceşti, Căuşeni, Cantemir, Cahul şi mun. Bălţi, aducând celor mici bucuria sărbătorilor de iarnă.

Este de remarcat faptul că la realizarea acestui proiect social şi-au adus contribuţia abonaţii Moldcell. Astfel, 10 lei din fiecare conectare efectuată în noiembrie 2010 au fost folosiţi pentru a dota casele de copii de tip familial cu computere şi acces la Internet. În aceleaşi scopuri a fost utilizat şi bugetul pentru producerea şi distribuţia cadourilor expediate în mod tradiţional de sărbători partenerilor corporativi ai companiei.

Pe parcursul lunii februarie, computere cu cameră web şi căşti vor fi instalate în alte 11 locuinţe. Numărul total de beneficiari ai campaniei sociale desfăşurate cu sloganul „Moldcell ajută copiii să crească mari şi deştepţi” este de 63 familii.

NOTĂ: În cadrul campaniei de dotare cu computere şi internet, Moldcell utilizează Listele oficiale ale caselor de copii de tip familial oferite de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova. Moldcell aduce mulţumiri Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei pentru contribuţia la buna desfăşurare a campaniei şi colaborarea fructuoasă.