Moldcell devine şi mai aproape de abonaţii săi

Contactul cu clientul este foarte important pentru noi, iată de ce facem tot posibilul pentru a deveni cât se poate de aproape de cerinţele şi dorinţele acestuia. Pentru că doar aşa putem afla în ce direcţie trebuie să ne mişcăm, ca abonatul să fie cu adevărat fericit.

Din acest motiv a fost conceput Moldcell AERO. Este un proiect care ajută clienţii noştri să simtă atenţia şi grija companiei Moldcell prin tratare directă şi disponibilitate maximă. Astfel, avem intenţia de a circula şi a stabili câte un oficiu mobil la anumite intervale de timp, unde sunt invitate toate persoanele interesate de telefonie şi Internet mobil pentru a primi o consultaţie, un sfat sau un ajutor practic.

Invitaţie

Pe 24 şi 25 iulie Moldcell te aşteaptă în oficiul mobil Moldcell AERO situat la intersecţia dintre bulevardul Ştefan cel Mare şi strada A. Puşkin, în faţa magazinului Gemeni. Aici vor avea loc prezentările tehnologiei 3G, a serviciilor şi promoţiilor curente. O secţiune specială va fi dedicată plăţilor electronice, în special celei mai moderne şi unice posibilităţi de plată din Moldova – Easy Pay. Eşti aşteptat de specialişti pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine, familia ta sau afacere. Aşa îţi venim în întâmpinare şi îţi facem alegerea mai uşoară ca să poţi profita de cele mai bune oferte şi oportunităţi. Te aşteptăm!