MOLDCELL Corporate Event

La MOLDCELL Corporate Event, festivitate organizată de către compania lider în implementarea tehnologiilor moderne din Moldova, ce a avut loc pe data de 15 martie 2006 în restaurantul “New York ”, au fost invitaţi liderii celor mai mari şi influente companii din Republica Moldova, clienţi corporativi MOLDCELL.

În cadrul festivităţii, managementul companiei MOLDCELL a mulţumit clienţilor pentru fidelitate, desemnându-i pe cei mai activi prin diplome de onoare.

Tot în cadrul acestui eveniment, managerul general Halim Ateş, a anunţat lansarea unei campanii speciale, destinate în exclusivitate clienţilor corporativi, cu titlul - Maratonul Mobil MOLDCELL care se va desfăşura în perioada 01.05. – 31.12.2006, perioada de înregistrare la campanie fiind 16.03.2006 – 25.04.2006.
În baza criteriilor stabilite de Regulamentul campaniei vor fi desemnaţi 7 companii câştigătoare, care vor intra în posesia următoarelor premii:

Premiul I – 1 Automobil BMW seria 5
Premiul II – 1 Notebook cu MOLDCELL Data Kit
Premiul III – 5 Telefoane Mobile Nokia de ultimă generaţie oferite la 5 companii câştigătoare.
Datorită:
- atitudinii pe care o manifestă MOLDCELL faţă de clienţii săi,
- soluţiilor de comunicare oferite clienţilor corporativi,
creşterii capacităţii reţelei şi extinderii sale,
- deschiderea unui centru de deservire complexă a clienţilor corporativi – MOLDCELL SHOWROOM,
- precum şi oferirea unor tehnologii avansate, care contribuie la dezvoltarea activităţilor de afaceri a segmentului corporativ din Moldova;
segmentul de clienţi corporativi ai companiei MOLDCELL a cunoscut o creştere de 37% pe parcursul lui 2005.

Serviciile inovative propuse de MOLDCELL pe parcursul lui 2005 au fost înalt apreciate de către clienţi, în special MOLDCELL Transport Manager şi Data Kit.

Moldcell Transport Manager - un sistem informatizat de gestionare on-line a unităţilor de transport, 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, cu ajutorul căruia clienţii pot afla în orice moment locaţia exactă a unităţii de transport, viteza de deplasare, traseul parcurs şi locurile unde unitatea de trasport a staţionat.
- Moldcell Data Kit – un produs ce permite conectarea la reţeaua Internet a computerului personal în orice clipă şi de oriunde, efectuarea transferului rapid de date, expedierea şi recepţionarea mesajelor electronice şi SMS fără a ocupa telefonul mobil sau fix.

În cadrul evenimentelor corporative organizate, care au devenit deja o tradiţie în relaţia de comunicare între clienţi şi MOLDCELL, sunt prezentate reuşitele companiei, obiectivele ei de viitor, se ia la evidenţă opiniile şi doleanţele clienţilor cu privire la oferte, servicii şi produse. În asemenea mod, MoOLDCELL nu doar îşi informează clienţii, ci crează o comunitate de companii prospere, iar Familia Clienţilor MOLDCELL devine tot mai numeroasă şi unită.