MOLDCELL - 7 ANI ALATURI DE TINE

Pe data de 24 aprilie 2007, în incinta Leogrand Convention Center, compania MOLDCELL a organizat o conferinţă de presă cu prilejul aniversării a şapte ani de activitate, cu tema: „MOLDCELL - 7 ani alaturi de tine”.
La 28 aprilie 2007, MOLDCELL îşi sărbătoreşte frumoasa vârstă de şapte ani de activitate comercială pe piaţa de telecomunicatii din Moldova. Această vârsta este mai mult decât semnificativă, însemnând 7 ani de orientare către clienţii săi, elaborare a serviciilor şi produselor inovative, implementare a tehnologiilor avansate, în premieră pentru Moldova. Aceste criterii diferenţiază compania pe piaţa locală, îi poartă succes, aducându-i popularitate printre clienţi. Timp de doi ani consecutiv compania obţinând titlul de Marcă comercială a anului in cadrul celui mai important concurs national de evaluare a mediului de afaceri autohton.

7 ani de investiţii şi contribuţie la dezvoltarea economiei Moldovei
De la începutul activităţii sale, MOLDCELL:
- a investit în dezvoltarea infrastructurii 84 milioane dolari SUA, planificând până la finele anului 2011 să investească încă 84 milioane;
- contribuie la dezvoltarea profesională a angajaţilor săi, investind în ore de training 1 milion de dolari SUA;
- a transferat în bugetul de stat 22.4 milioane dolari SUA în formă de taxe şi impozite, doi ani consecutiv bucurându-se de titlul „Cel mai bun contribuabil al anului”;
- a efectuat cheltuieli locale în valoare de 79 milioane dolari SUA şi planifică până la sf. anului 2011 cheltuieli în valoare de 171 milioane dolari SUA;

7 ani de orientare către clienţii săi
Fiecare client contează. Afirmaţie transpusă în viaţă prin:
- serviciul Call center (444) disponibil gratuit 24 ore, 7 zile pe săptămână, reuşind să devină un model în domeniul deservirii clienţilor rămânând a fi o ofertă exclusivă pe piaţă. Un reprezentant Call Center deserveşte per schimb 250-300 abonaţi.
- campanii promoţionale şi oferte personalizate, în cadrul cărora clienţii beneficiază de premii şi bonusuri. În 7 ani MOLDCELL a oferit clienţilor săi bonusuri sub formă de 14 888 784 minute ceea ce înseamnă 29 ani de comunicare mobilă gratuită! Numai în aprilie curent, în cadrul programului de loialitate lansat de operator în decembrie 2006, au fost premiaţi 35 mii abonaţi Fantasy!
- modernizarea retelei de centre de deservire complexă a clientilor. Odata cu extinderea ariei de acoperire a reţelei MOLDCELL, compania extinde şi reţeaua de centre MOLDCELL, facilitând astfel accesul populaţiei Moldovei nu doar la serviciile sale, ci şi la o deservire la cel mai înalt nivel. Recent, au fost inaugurate 3 astfel de Centre în sectorul Botanica din capitală, la Ungheni si Comrat, planificându-se 10 centre de acest fel până la finele anului curent.

7 ani de realizari
Comparativ cu anul 2000, an de lansare al companiei, numărul clienţilor MOLDCELL a crescut de 8 ori ori, numărul angajaţilor - de 4 ori, volumul de airtime - de 105 ori, cifra de afaceri - de 208 ori iar numărul de servicii - de 10 ori.
Servicii
Pe parcusul a 7 ani MOLDCELL a implementat 61 de servicii, 16 dintre care sunt până în prezent exclusive pe piaţa de telecomunicaţii din Moldova, şi 7 tehnologii avansate.
Acoperire
Pe parcursul anului precedent capacitatea reţelei a crescut cu 51% fiind instalate 69 de staţii de bază radio (24 în capitală şi 45 în regiuni). Aria de acoperire a companiei MOLDCELL cuprinde în prezent 93 la suta din teritoriul si 94 la suta din populaţia Republicii Moldova.
Roaming
În prezent compania are semnate acorduri de Roaming cu 214 operatori din 133 destinaţii, GPRS Roaming cu 76 operatori din 45 ţări, 5 relaţii CAMEL inbound din 4 destinaţii şi MMS Roaming cu 18 reţele din 14 ţări.

7 ani de responsabilitate socială
MOLDCELL se implică activ în viaţa comunităţii moldoveneşti, aducând partea sa de contribuţie la dezvoltarea societăţii noastre. Astfel, timp de 7 ani compania a susţinut mai bine de 110 proiecte educative, sociale si culturale, dintre care peste 35 festivaluri internaţionale de anvergură, zeci de concerte si proiecte de agrement care au avut menirea să dea „culoare” vieţii comunităţii. Pe parcursul anului 2006 MOLDCELL a dăruit circa la 170 000 de copii cărţi, spectacole şi sărbătoare prin intermediul proiectelor de amploare „Împreună”, „Raza Portocalie” ş.a. În noiembrie 2006 compania aderă la iniţiativa mondială - Pactul Global al N.U. ceea ce confirmă angajarea sa oficială în promovarea responsabilităţii social corporative şi respectarea celor zece principii ale pactului internaţional.

De ziua sa...
MOLDCELL a pregătit noi oferte:
1. Procurând din 25 aprilie un telefon mobil de la distribuitorii Alo sau Pronto, abonaţii Fantasy se vor
bucura de cele mai avantajoase preţuri existente pe piaţă. Astfel:
• Samsung C240 + Fantasy = 49 dolari
• Samsung X500 + Fantasy = 89 dolari
• Samsung E250 + Fantasy = 149 dolari
+ adiţional ofertei atractive abonaţii Fantasy vor primi 300 SMS si 150 minute gratuite!

2. În perioada 27-29 aprilie toţi clienţii MOLDCELL vor primi o reducere de până la 50% pentru convorbirile in retea!
Astfel:
1 impuls ALOCARD = 18 secunde
1 minut Fantasy = până la 0.48 lei
1 minut Post-paid = 0.90 lei

3. Din 1 mai şi până pe 30 iunie fiecare nou utilizator ALOCARD va beneficia la conectare de:
200 SMS, 100 MMS si 500 Mb internet mobil!

Echipa de manageri MOLDCELL, în frunte cu directorul general Yusuf Baykan, a asigurat auditoriul, că va continua să-şi extindă aria de acoperire, să facă comunicarea mobilă accesibilă, performantă, să ofere servicii şi produse inedite, bazate pe tehnologii avansate, să surprindă consumatorii prin oferte personalizate, iar partenerii corporativi prin soluţii inteligente de comunicare.

MOLDCELL şi-a felicitat clienţii şi le-a mulţumit pentru loialitate pe 20 aprilie 2007 organizând cel mai tare concert al anului în care 7 trupe rock din Moldova, Romania, Rusia şi Ucraina au adunat pe Stadionul Republican mii de fani ai muzicii şi ai companiei MOLDCELL.

Nota:
Compania MOLDCELL si-a inceput activitatea in Republica Moldova la 28 aprilie 2000. Acţionar majoritar al MOLDCELL este compania suedezo-finlandeză TeliaSonera –lider în telecomunicaţii din ţările scandinave, ţările Baltice şi Eurasia. Având în calitate de acţionar o companie europeană de renume mondial, MOLDCELL beneficiază de transfer intelectual, experienţă, standarde şi investiţii care o fac puternică financiar şi modernă ca viziune. Actionarii si-au confirmat de nenumarate ori intentiile de a continua sa investeasca in dezvoltarea companiei si de a-si extinde activitatea in Moldova, considerand aceasta piata drept una promitatoare.