Liber în comunicare - plăteşti 2 minute, vorbeşti nelimitat!

Am decis să schimbăm esenţial lucrurile şi să-ţi oferim libertate în comunicare nemaivazută până acum. Pentru că în perioada 15 aprilie – 31 mai 2009 pornim un nou val de convorbiri nelimitate, la preţuri care nu numai că nu se văd, dar nici nu se simt la sfârşit de lună.

Mecanismul campaniei este foarte simplu – pentru toţi utilizatorii Alocard din momentul iniţierii unui apel în reţea şi până la finisarea acestuia taxarea se va efectua doar pentru primele 2 minute, celelalte fiind taxate cu 0 lei.

Mai mult decât atât, campania este valabilă atât pentru utilizatorii existenţi ai pachetului Alocard, cât şi pentru cei care se conectează la reţea în această perioadă.

Durata maxima a unui apel – 20 de minute. Convorbirea poate fi reluată şi va funcţiona în baza aceluiaşi principiu – taxarea se va efectua doar pentru primele 2 minute. Prin plata pentru primele 2 minute se subintelege taxa percepută pentru apelurile în reţea cu durata de până la 20 de minute.

Important

Campania nu este valabilă pentru convorbirile purtate în cadrul serviciului Happy Hours şi pentru numerele activate în campania de iarna, care comunică în week-end în reţea la tariful de 1 ban pe minut. Cu excepţia orelor indicate, adica intre 22.00 si 8.00 în zilele lucrătoare pentru Happy Hours şi week-end pentru ambii, abonaţii vor beneficia de condiţiile campaniei. 

Comunică simplu. Comunică fară limite.