Liber în comunicare. Fiecare a 2-a minută – cadou!

Învăţăm în fiecare zi lucruri noi despre abonaţii noştri. Şi în fiecare zi suntem gata să ne schimbăm radical dacă o cere clientul. Aşa ne vedem accesibili, comozi şi în pas cu toate schimbările.

Libertatea în comunicare care iţi place atât de mult e din nou cu tine! Al doilea val de comunicări nelimitate cu preţuri care nu se vad a început deja pentru toţi utilizatorii Alocard şi YOYO. Aşa că ori apelezi chiar acum toată lumea să le împărtăşeşti noutatea ta bună, ori te conectezi la unul din acestea doua pachete şi apoi îi suni sa le spui ambele noutăţi. 

În perioada 26 august – 15 octombrie vorbeşti 2 minute, plăteşti doar una!

Sună bine? Noi credem că sună chiar fantastic, dar… e adevărat. Din momentul iniţierii oricărui apel în reţea şi până la finisarea acestuia vei achita doar fiecare prim minut de convorbiri, fiecare al doilea nici nu-l calcula. Convorbirile pot fi duse la orice oră, în orice zi… Nici că există ceva mai avantajos, fii sigur!

Comunică mai mult, achită mai puţin!

Durata maximă a unui apel – 30 minute. Reducerea de 50% se aplică la apeluri în reţea. Campania nu este valabilă: pentru convorbirile purtate în cadrul serviciului Happy Hours; pentru convorbirile YOYO purtate în cadrul celor 500 de minute gratuite şi pentru convorbirile între numerele pereche din pachetele cu 2 cartele SIM la tariful de 6 bani/minut.

Comunică simplu. Comunică fară limite.