Iubeşte şi comunică de două ori mai mult de Ziua Indrăgostiţilor

Iţi oferim ocazia de a-i spune mamei cât de mult o respecţi, celui mai bun prieten cât de încântat eşti de prietenia voastră şi jumătăţii tale cât de mult apreciezi faptul că iţi este permanent alături.

În perioada 14 – 15 februarie Moldcell iţi oferă posibilitatea să ii feliciţi pe cei dragi din lista ta Friends & Family cu o cantitate de două ori mai mare de cuvinte de dragos/>te. În acest context, îţi oferim reducere de 50% din tariful standard pentru numerele preferate. Amintim că la activarea serviciului Friends & Family vorbeşti cu numerele din lista ta la jumătate de preţ din tariful aplicat. Astfel reducerea de sarbători va constitui tocmai 75%!

Pentru a activa serviciul, adaugă sau modifică numerele de telefon incluse în lista, intra în meniul *123#ok şi urmează instrucţiunile meniului. 

Şi la acest lucru nu ne limităm. De Ziua Indrăgos/>tiţilor baza de date a serviciului Ready Message va conţine şi mai multe declaraţii de dragos/>te noi şi inspirate pentru a-ţi veni în ajutor când nu găseşti cuvintele potrivite. 

Pentru a intra în meniul Ready Message formează *199*3#ok, introdu numarul destinătarului mesajului şi aşteaptă o reacţie cât mai promtă la declaraţia făcută de tine. 

Moldcell îţi doreşte o sarbătoare cât mai frumoasă şi multe bucurii mari şi mici de la persoanele dragi.