iPhone 4 + 1 GB gratuit timp de 1 an!

Orice afacere, indiferent de specificul acesteia, presupune comunicare.

Şi pentru ca toate sarcinile să fie îndeplinite la timp, Dvs. aveţi nevoie de un telefon, care să corespundă celor mai exigente cerinţe şi să fie dotat cu un număr maxim de aplicaţii utile: posibilitatea de a accesa poşta electronică, a naviga pe Internet, a efectua şi recepţiona apeluri video, a surprinde cele mai importante momente din viaţă cu o cameră performantă şi multe altele. Avem veşti bune, iPhone 4 le conţine pe toate!

Pentru a achiziţiona un iPhone 4 de 16 GB, vizitaţi Moldcell Business Center pe str. Vlaicu Pârcălab, 52 şi alegeţi oricare dintre cele două oferte:

  • iPhone 4 cu 1 leu cu semnarea anexei adiţionale pe termenul de 1 an şi plata lunară de 1100 lei
  • iPhone 4 cu 7000 lei cu semnarea anexei adiţionale pe termenul de 1 an şi plata lunară de 500 lei

Indiferent de oferta pentru care optaţi, Veţi primi câte 1 GB trafic gratuit lunar, timp de 1 an. La expirarea traficului inclus, puteţi activa un pachet de Internet mobil „Extra trafic” la următoarele tarife:

Trafic (MB) 0 - 10 11 - 70 71 - 100 101 – sf. lunii
Preţ (per MB) 3,50 lei 3 lei 2 lei 0,50 lei

Apple iPhone 4 este a patra generaţie de iPhone care vine cu un design inedit, cameră primară cu funcţia FaceTime, cameră foto de 5 megapixeli, cameră video cu redare HD, procesor Apple A4, giroscop cu trei axe şi timp de vorbire mai lung cu până la 40%. Ecranul telefonului permite redarea textelor, imaginilor şi fișierelor video la o rezoluție ridicată. Datorită caracteristicilor sale tehnice şi designului modern, iPhone 4 se află în topul vânzărilor din întreaga lume. Cei care încă nu se află printre posesorii acestuia, cu siguranţă doresc să-l obţină.

Oferta este valabilă până pe 31 ianuarie 2012. Traficul lunar de 1 GB este alocat pentru transfer de date la nivel naţional. Utilizarea iPhone 4 în Roaming poate genera costuri adiţionale. Pentru detalii despre tarifare, consultaţi lista de preţuri valabile în Roaming. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi Moldcell Business Center sau sunaţi la (022) 206 060.