I love Moldova – prima aplicaţie pe Facebook a companiei Moldcell

Astăzi, în reţeaua de socializare Facebook a fost lansată o nouă aplicaţie. Compania Moldcell a lansat un joc educativ care este prima aplicaţie Facebook creată vreodată pentru utilizatorii locali şi despre Republica Moldova. „I love Moldova” este un joc în 5 nivele pe parcursul căruia participanţii sunt rugaţi să identifice pe harta Moldovei raioane, oraşe, sate, muzee, puncte turistice ş.a. 

Aplicaţia „I love Moldova” oferă participanţilor o excursie virtuală inedită prin Moldova cu posibilitatea de a descoperi sau cunoaşte mai bine ţara şi de a se distra în acelaşi timp. 

Andrei Haret, specialist Comunicări Marketing Moldcell, coordonator proiect: „Această aplicaţie este accesibilă tuturor utilizatorilor reţelei Facebook. Este o competiţie şi un joc captivant care te ajută să-ţi cunoşti ţara mai bine, iar cele mai bune rezultate obţinute în timpul jocului pot fi impărtăşite cu uşurinţă prietenilor afişând punctajul pe pagina personală a câştigătorului. Ne dorim ca acest joc să fie pe placul tuturor şi să apară în curând şi mai multe aplicaţii moldoveneşti în reţelele internaţionale de socializare.”   

Compania Moldcell are o prezenţă activă în reţeaua de socializare Facebook de la finele anului 2009. La momentul actual, pe pagina oficială Moldcell de pe Facebook sunt înregistrate circa 15 000 de persoane.  

Cu peste 500 de milioane de utilizatori, Facebook este accesat în prezent de 1 din 13 oameni de pe pământ. Peste 200 de milioane de oameni accesează reţeaua prin intermediul telefonului mobil, iar 48% dintre tineri au declarat că sunt la curent cu noutăţile atât mondiale, cât şi locale datorită Facebookului. La momentul actual pe Facebook sunt peste 500 000 aplicaţii active, 250 dintre care au lunar câte un milion de utilizatori.


loading...