Fantasy – Emotions Matter. MOLDCELL announces a new tariff plan of the advance package Fantasy

Din 1 iunie 2008 pachetul Fantasy ofera si mai multa libertate de comunicare!
Apelurile in retea vor fi la un pret fix de doar 0,25 lei/min, iar apelurile efectuate catre cele 5 numere preferate din lista Friends & Family - la doar 0,12 lei/min! De asemenea, cu optiunea Happy Hours vorbiti seara si in weekend cu orice numar Moldcell, Alocard sau YOYO la doar 0,12 lei/min! Astfel, noul plan tarifar Fantasy oferă o comunicare şi mai accesibilă clienţilor mobili, preţurile la apelurile in retea in noul Fantasy, fiind reduse cu pana la 85%.
Abonatii pachetului nou Fantasy vor beneficia de o un avantaj suplimentar, prin alegerea optiunii convenabile de a cumpara minute in retea la preturi reduse. Optiunea preferata se va accesa prin formarea *456#ok. Minutele vor fi valabile timp de 30 de zile si se vor acorda la inceputul fiecarei luni:
Optiunea 1: 100 minute in retea - 20 lei;
Optiunea 2: 300 minute in retea - 45 lei;
Optiunea 3: 800 minute in retea – 96 lei.
Astfel, selectand optiunea 3 de exemplu, clientul noului Fantasy va vorbi 800 minute,
economisind 104 lei! (800 min x 0,25 lei/min = 200 lei)
Tarifele pentru apelurile in afara retelei descresc pe masura ce abonatul vorbeste. Astfel, tariful pentru primele 100 de minute de la inceputul lunii constituie 1,88 lei/min, iar incepand cu minutul 101 si pana la sfarsitul lunii, acesta constituie 0,90 lei/min.
Trecerea la noul Fantasy este gratuita si se efectueaza formand *456#ok. Cei care o vor face, primesc 3 luni de activare gratuita a optiunii Happy Hours.
Pachetul cu plata in avans Fantasy, lansat de compania MOLDCELL acum 4 ani, constituie o istorie de succes pe piata telefoniei mobile din Moldova, reusind in scurt timp sa ocupe pozitia de lider printre abonamentele cu plata in avans, mentinand traiectoria popularitatii sale pana in prezent.