Etapa finala a actiunii comune a companiei MOLDCELL si revistei AQUARELLE

Pe data de 27 aprilie 2006, a avut loc etapa finala a actiunii comune a companiei MOLDCELL si revistei AQUARELLE „Impartaseste caldura sufletului tau!” si anume donarea de jucarii, carti, hainute, produse alimentare s.a. copiilor abandonati care se afla in Casa de Copii Municipala de pe strada Cuza Voda 29/4.

Actiunea de caritate “Impartaseste caldura sufletului tau!” a durat patru luni (1 ianuarie - 20 aprilie 2006) si oricine a putut pe perioada actiunii sa doneze copiilor jucarii, hainute s.a. aducand aceste bunuri direct la redactia revistei. Acest proiect a creat o platforma pentru toti doritorii de a sustine acesti copii.

In Casa de Copii Municipala locuiesc 88 copii cu virsta cuprinsa intre o saptamina si 7 ani (10 grupe).

Tot astazi, compania MOLDCELL impreuna cu postul de televiziune NIT, a vizitat copiii internati in Centrul de Cardiologie din cadrul Spitalului Republican pentru a-i felicita cu sfintele sarbatori de Pasti si a le darui cadouri.
MOLDCELL este pentru al doilea an consecutiv partener oficial al proiectului de binefacere cu sloganul „Pentru inimi de copii” initiat de postul de televiziune NIT prima data in 2005. Scopul acestei actiuni este de a ajuta copiii cu insuficienta cardiaca sa invinga aceasta boala.

Prin astfel de actiuni MOLDCELL continua seria de masuri de binefacere orientate sa sustina copiii societatii noastre.